Zdenal C. Vloženo 17. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 (editace) Takze panove, vcera jsem dostal tedy 2x svetla z Fabie, ale technologicky jsou zalepeny stejne jako cira na OI (alespon to tak vypada), dnes jsem rozehral troubu na cca 90stupnu a svetlo nechal asi po dobu 11minut uvnitr. Vydelal ho a pomoci hrebiku opatrne rozdelil oba plasty a woalaaaa plast nezezloutl a ani se nezdeformoval, trouba nijak neposkodila svetlo a ani naopak. Takze snazeni bylo uspesne coz me moc potesilo a ted uz se budu modlit a zkusim to na svych OI. Prikladam fotky byt jen z telefonu ale kvalita ujde. Editováno: 17. Červen 2008, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Takze mam panove hotovo. Udelal jsem si opravu padajicich rucicek (vysledek pozitivni ... zatim) a zminovane cisteni svetel, ovsem to uz tak uspesne nebylo. I presto, ze jsem svetlo pekl 2x a to pri 90 a 110 stupnich proste nepovolilo (skvele zalepene), takze mi nezbylo nez je vycistit dratem (a na nem hadra) pres diru od Mlhovky, na kterych se mi zapekl plast co drzi cocku v zanitovane skorapce, ktere jsem alespon castecne vycistil a celou cocku vytrel. Tak ci onak neuspech to byl ale svetlo je skoro cele vycistene a vypada mnohem "normalneji". Nevim jestli to bylo svetlem (a lepidlem) a jine by treba slo, ale pokouset se o dalsi zasah nebudu. Fotky dodam pozdeji az je zpracuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Nema vyznam sem davat celou fotodokumentaci, protoze rozdelani svetel uz tu je (viz xenony) a je to vzhledem k absenci stredove cocky pro vybojku lehci, takz e pokud by nekdo chtel dodam je, ale jinak prihodim fotky s pred a po vycisteni. Pred cistenim, vsimnete si "mlhy" v horni casti svetlometu... Po castecnem vycisteni, ovsem ucel to tak ci onak splnilo... Jeste dodavam fotky poskozenych cocek z mlhovek (nemam ale foto pred vycistenim, jinak byly spinave stejne jako v navodu na vycisteni xenon cocek ve vlakne tady na foru) Narocnost demontaze 5/10, slo to dobre, az na dlouhe cestovani a prevazeni konkretnich osob za ucelem ziskani jednoho sroubovaku, ktery jsem nemel Jinak musim podekovat svemu sousedovy Ondrovy, ktereho jsem doma drzel az do 2:30 rana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 A jeste prihodim jednu kuriozitu, ktera se muze stat jedine me. Dnes mi vypovedela jedna zarovka sluzbu, koupil jsem sadu novych, namontoval a koukam svitilo to jako ponocny svirajic svicku v ruce, zkousim jine starsi co mam schovane v aute a vysledek stejny, jako by zarovka svitila jen na pul vlakna a do oranzova (jako umirajici), to neni mozne co se deje si rikam. Co by se delo, to bych to nesmel zapojit obracene z druhe strany konektoru no alespon si clovek overi funkcnost absolutne nepochopitelneho zapojeni, holt metoda pokusu a omylu je skvela (vetsinou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fik_7 Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Dnes mně můj servisák rozebíral světla na O1 rv 2004 s xenonama, a ten chrom pod čočkou už nemám, je prostě pryč. Dá se to někde koupit, nebo opravit ? Za nový světla se mně nechce zatím utrácet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.