Wollf Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ted me napada,mela octavka v laurin and klement v roce 99 uz cire svetlomety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 tak Lak měly snad čirý lampy od začátku, podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 tak Lak měly snad čirý lampy od začátku, podle mě presne tak....ale kryci plocha je narozdil od plastovejch svetel(face 00) ze skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 presne tak....ale kryci plocha je narozdil od plastovejch svetel(face 00) ze skla... No ja jen ze mi jeden typek rikal ze v roce 99 nemeli cire svetla a takze to neprihlasim ptz mi neuznaj ty svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nitro Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Já mám octavku r.v. 1997 a mám tam světla L&K. A nikdy žádný problém ani na technické a ani u policejní kontroly.... Teď spíš mám dilema, zda-li tám dát HID sadu H4 bixenon 6000 K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 s hid to uz STK neprojde. Evidencka pri prihlaseni by naopak problem nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 No ja jen ze mi jeden typek rikal ze v roce 99 nemeli cire svetla a takze to neprihlasim ptz mi neuznaj ty svetla to je nesmysl. Nebudeš s tím mít žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 (editace) Problem by si mal vtedy, keby tam boli svetla z Favorita alebo z Felicie. Toto su svetla original na to auto, ibaze z luxusnejsej verzie Editováno: 4. Červen 2008, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 s hid to uz STK neprojde. Evidencka pri prihlaseni by naopak problem nebyla Ja myslim ze pro ceske STK neni problem absolutne nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Já mám octavku r.v. 1997 a mám tam světla L&K. A nikdy žádný problém ani na technické a ani u policejní kontroly.... Teď spíš mám dilema, zda-li tám dát HID sadu H4 bixenon 6000 K. Pokud se rozhodnes pro xenonovou HID sadu, radeji popremyslej o dodelani cocek do svetel, dela to myslim xenonman na www.bixenony.com. Jednak to vypada skvele (muj nazor) a navic budes mit vetsi sanci ze to bude svitit tak jak ma, ikdyz pokud se pouzije spravna HID sada (ne D2s do parabol D2R) a udela se dobre geometrie pak ani tehdy by jsi s tim nemel mit problem alespon do funkcnosti. Polici je vec dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 ja nakonec koupil origi Xenonovy svetlomety + cidla naklonu a funguje to paradne. Asi nejlepsi reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 ja nakonec koupil origi Xenonovy svetlomety + cidla naklonu a funguje to paradne. Asi nejlepsi reseni O tom asi zadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 to jo, ale ta cena .... musel jsem udelat i facelift + lak + ty svetla, naklony, konektory , piny ... celkem jsem za to dal tak 25000 ~30000 Kc (( Nevim jestli to nebyla zbytecna investice, ale s RS naraznikem a xenonama to auto vypada o dost lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 to jo, ale ta cena .... musel jsem udelat i facelift + lak + ty svetla, naklony, konektory , piny ... celkem jsem za to dal tak 25000 ~30000 Kc ((Nevim jestli to nebyla zbytecna investice, ale s RS naraznikem a xenonama to auto vypada o dost lip Zbytecna bych nerekl, mas to alespon komplet jak to ma byt. Ovsem pokud ma nekdo predface tak se mi ta varianta s dodelanim taky velice libila, navic ti vybrousi i sklo takze to mas jako L&K ale s bixenonem a to je ta vyhoda oproti klasickym orig. xenonum = dalkovy i xenon. Ale origo je origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Pokud se rozhodnes pro xenonovou HID sadu, radeji popremyslej o dodelani cocek do svetel, dela to myslim xenonman na www.bixenony.com. Jednak to vypada skvele (muj nazor) a navic budes mit vetsi sanci ze to bude svitit tak jak ma, ikdyz pokud se pouzije spravna HID sada (ne D2s do parabol D2R) a udela se dobre geometrie pak ani tehdy by jsi s tim nemel mit problem alespon do funkcnosti. Polici je vec dalsi a čočky do světel maj tihle kluci nějak homologovaný nebo to je černota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Who know . Nejlepsi by bylo se proste zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 homologovane cocky dorabane? Nehroziii... Pokial neratas za dorabanie pouzitie kompletnych xenon svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.