adamx Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 nazdar ! Neviete mi niekto poradiť, kde by som zohnal chip imobilizéru do kluča na feldu 1.3MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 to myslim ani neseženeš, já sem ztratil klíče a stálo mě to normálně v zámečnictví 875kč a bez imobilizéru stoji klíč 75kč ale myslím že ten samotný čip je bez šance sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 k felde prizpusobis jakykoli cip(stejne generaci immo) treba z jineho auta,na vrakaci ti staci sehnat klic s cipem..musis ale mit alespon jeden funkcni klic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 (editace) edit 2x Editováno: 13. Červen 2008, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamx Vloženo 20. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Čip som už zohnal ,problém je v tom , že nemám ani jeden funkčný kluč a neviem ani PIN.Ako sa dá vyčítať PIN bez funkčného kluča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) PIN bez funkniho klice nezjistis ! (jedine skodovka snad pokud nebyl menem zjisti) musi se otevrit jednotka immo(je to ta cerna krabicka pod budikama nad volantovou tyci) a vycist pin programatorem z procesoru,jina cesta neni... Editováno: 21. Červen 2008, autor: honzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamx Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 a to sa robí ako ? Univerzálny programátor mám k dispozícii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 vyctes obsah pameti a zjistis pin. asi nejjednodusi dat immo nekomu kdo to delal,jinak budes zjistovat kde je pin ulozen (je vedle SKZ) a prevadet do hex a pod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamx Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 dík za rady . dúfam že nájdem niekoho čo to už robil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.