Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím mám problém s prevodovkou 1,9 SDI, 2003 octavia clasic, 50 kw. Označenie neviem. Ale doteraz som si myslel ze je chyba v prevodových stupnoch pretože ak idem a pustím plyn (čize brzdím plynom) počut také vrčanie z prevodovky. No mal som auto u známeho mechanika a ten mi povedal ze ten zvuk vychádza z diferenciálu. Ale nevedel mi povedať ci pasujú diferenciále aj z inej prevodovky napríklad z TDI alebo môžem použiť len z SDI. viem že prevodovka musí byť presne taká aká tam je lebo tam ide o prevodové stupne aby pasovali ale neviem ako je to z diferenciálom. Ak ste sa už s takýmto niečím stretli poradte prosím. Dakujem vopred každému.

diferáky budou možná stejný ale pokud budeš měnit i z rozvodovejma kolama tak to stejný nebude bude jinej počet zubů

Zdravím mám problém s prevodovkou 1,9 SDI, 2003 octavia clasic, 50 kw. Označenie neviem. Ale doteraz som si myslel ze je chyba v prevodových stupnoch pretože ak idem a pustím plyn (čize brzdím plynom) počut také vrčanie z prevodovky. No mal som auto u známeho mechanika a ten mi povedal ze ten zvuk vychádza z diferenciálu. Ale nevedel mi povedať ci pasujú diferenciále aj z inej prevodovky napríklad z TDI alebo môžem použiť len z SDI. viem že prevodovka musí byť presne taká aká tam je lebo tam ide o prevodové stupne aby pasovali ale neviem ako je to z diferenciálom. Ak ste sa už s takýmto niečím stretli poradte prosím. Dakujem vopred každému.

V prvním ko,le vyměň olej. Potom uvidíš jestli se nezpepší. Patří tam převodový plná syntetika klasifikace GL4

http://www.aral.cz/automobilove-oleje/Prev...ynt-75W-90.html

Nemůžeš tam dát jakoukoliv převodovkzu. Musíš zachovat stálý převod - měl by souhlasit kod převodovky

• Autor
V prvním ko,le vyměň olej. Potom uvidíš jestli se nezpepší. Patří tam převodový plná syntetika klasifikace GL4

http://www.aral.cz/automobilove-oleje/Prev...ynt-75W-90.html

Nemůžeš tam dát jakoukoliv převodovkzu. Musíš zachovat stálý převod - měl by souhlasit kod převodovky

Hej to viem že nemôžem dať akúkoľvek prevodovku, ale čisto keby len diferenciál vymením či sú tie aspoň rovnaké alebo ani tie. No môžem skúsiť ten olej ale robí mi to na každom prevodovom stupni to chrčanie takže neviem. už som mal problémy s 5 prevodovým stupňom. Vypadla matica ktorá ho držala a robila mi komplet 5-tku. musel som ju meniť. Jasne že to bolo po záruke auta, takže som ju zohnal z inej SDI a v pohode to šlo asi také 2-3 mesiace a potom sa začalo prejavovať slabučké chrčanie a už sa to lenzhoršuje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.