diddi Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 Ahoj odbornníci.Zdá se mi ,že fabule 1.4 mpi ,01,má hlasitější chod motoru než mívala.Nevím jak jinak to popsat, protože žádné klepání ani nějaký nějaký jiný specifický zvuk to není-jen více řve.Vnímám to hlaavně venku,vevnitř mi přijde hluk v poho.Začal jsem to evidovat až po výměně oleje-Total 5 W 40 ,ale možná jsem to jen před tím neregistroval.Výfuk je ok-i když neorigo.Nevíte jak to eliminovat,prosím? Citovat
houmr Vloženo 8. Červen 2008 Vloženo 8. Červen 2008 aky olej tam predtym bol. ty si dal 5W 40 a aj predtym bolo jazdene na tej olej ? Citovat
diddi Vloženo 13. Červen 2008 Autor Vloženo 13. Červen 2008 aky olej tam predtym bol. ty si dal 5W 40 a aj predtym bolo jazdene na tej olej ? jaky olej tam byl pred tim,je prave to ,co nevim Citovat
diddi Vloženo 13. Červen 2008 Autor Vloženo 13. Červen 2008 aky olej tam predtym bol. ty si dal 5W 40 a aj predtym bolo jazdene na tej olej ? jaky olej tam byl pred tim,je prave to ,co nevim Citovat
houmr Vloženo 14. Červen 2008 Vloženo 14. Červen 2008 nemyslim vyrobcu staci specifikacia a pokial ani to neviem tak to bude tazke Citovat
pitrs78 Vloženo 14. Červen 2008 Vloženo 14. Červen 2008 jaky olej tam byl pred tim,je prave to ,co nevim no pokud tam byla předtím třeba 10W-40, tak je dost možné, že s řidším olejem to bude hlučnější a možná taky začně trochu žrát olej kolik to má najeto? Citovat
diddi Vloženo 15. Červen 2008 Autor Vloženo 15. Červen 2008 no pokud tam byla předtím třeba 10W-40, tak je dost možné, že s řidším olejem to bude hlučnější a možná taky začně trochu žrát olejkolik to má najeto? najeto ma 120 tis.,nevim ani SAE ,tak jsem tam dal dle vw normy a 5 W 40,protoze jezdim casto kratke trasy.Pokud tam byla pred tim 10 W 40 ustali se to po case nebo mam priste dat 10 W 40 ? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.