Publikováno Červen 8, 200817 r Ahoj odbornníci.Zdá se mi ,že fabule 1.4 mpi ,01,má hlasitější chod motoru než mívala.Nevím jak jinak to popsat, protože žádné klepání ani nějaký nějaký jiný specifický zvuk to není-jen více řve.Vnímám to hlaavně venku,vevnitř mi přijde hluk v poho.Začal jsem to evidovat až po výměně oleje-Total 5 W 40 ,ale možná jsem to jen před tím neregistroval.Výfuk je ok-i když neorigo.Nevíte jak to eliminovat,prosím?
Červen 13, 200817 r Autor aky olej tam predtym bol. ty si dal 5W 40 a aj predtym bolo jazdene na tej olej ? jaky olej tam byl pred tim,je prave to ,co nevim
Červen 13, 200817 r Autor aky olej tam predtym bol. ty si dal 5W 40 a aj predtym bolo jazdene na tej olej ? jaky olej tam byl pred tim,je prave to ,co nevim
Červen 14, 200817 r jaky olej tam byl pred tim,je prave to ,co nevim no pokud tam byla předtím třeba 10W-40, tak je dost možné, že s řidším olejem to bude hlučnější a možná taky začně trochu žrát olej kolik to má najeto?
Červen 15, 200817 r Autor no pokud tam byla předtím třeba 10W-40, tak je dost možné, že s řidším olejem to bude hlučnější a možná taky začně trochu žrát olejkolik to má najeto? najeto ma 120 tis.,nevim ani SAE ,tak jsem tam dal dle vw normy a 5 W 40,protoze jezdim casto kratke trasy.Pokud tam byla pred tim 10 W 40 ustali se to po case nebo mam priste dat 10 W 40 ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.