Vaša Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Prostějov lze i poštou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 To by nebyl problém takový problém. Co by sis za to řekl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Cestou kolem Nachoda na pockani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Náchod zrovna při cestě nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkon Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 (editace) zdravím našel by se někdo z Plzně či okolí kdo by vyčetl pin k budíkům O2 r.v.2004 jedná se o 1Z0920810. Zjistil jsem, že kód co je u klíčů bohužel není na tyto budíky (očividně předchozí majitel měnil). Mám náhradní budíky 1Z0920841 a k těm pin mám. Nicméně vyměnit nemohu bez pinu k starým. dík moc škoda octavia II 1.6MPI 75kW r.v.:2004 Editováno: 29. Srpen 2019, autor: lukkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazzik94 Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 V 8. 6. 2008 na 16:39, Vaša napsal: na budících určitě ne, a jelikož nemáš vin původního auta tak leda nechat vyčíst kdybys to neměl daleko do Prostějova tak ti mohu pomoci a rovnou přispůsobit do auta Ja to mam kousek do prostejova s tez bych to potreboval bylo by to mozne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Ano, mohu zjistit lépe kontaktovat soukromou zprávou nebo email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujn31 Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června Zdarec, stejný problém s pinem nových budíku. Nemohu najít. Je někdo v okolí nového Bydžova? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.