Přejít na obsah

angelkovsky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

581 zobrazení profilu

Oznámení angelkovsky

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, řešil jsem stejný problém s kontrolkou airbagu, jelikož mě už nebavilo pořád dokola mazat chybu, tak jsem vyměnil kroužek za nový. Po dvou měsících klidu, se opět rozsvitila kontrolka airbagu. Kroužkem to podle mě není, protože jsem ho včera opět vyměnil za nový a kontrolka se rozsvítala asi po hodině jízdy. Může být vydný kablík mezi kroužkem a airbagem, nebo samotná roznětka?
  2. Vám co tady doporučute staré nafťáky, bych přál vidět rozebraný motor. To je humus. A navíc, oprava rotačního naftového čerpadla stojí skoro stejně jak to auto. Jedině benzín. Když auto v naftě, jedině fungl nové.
  3. Nic se nestalo, nechal sem ji přebrousit, dal nové ložiska, složil a jedeto, líp jak nové.
  4. Zdravím pánové, neví tady někdo, jestli jdou vytáhnout písty z motoru vrchem?, nechcese mi totiž sundávat klikový hřídel.
  5. Zdravím pánové, koupil sem budíky, ale abych je mohl příspůsobit, tak potřebuju znát pin, nevíte jestli se nenacházejí na těch budíkách někde?
  6. A co znamená ta zkratka SZ? Nechápu.
  7. Bohuzel ty budíky se těžko shánějí.
  8. Jen pro zajmavost kromě těch budíků mi vzali oba airbagy i s volantem. Vše sem už sehnal až na ty budíky. O ty budiky bych měl samozřejmě zajem, jestli by si mi dal čislo tak by sme domluvili.
  9. Palubní počítač jsem tam měl, jsem z Kopřivnice.
  10. Mam Octavia 1.6/55kw r.v.97,byl mi ukaden palubní přístroj poradí někdo jak ho nahradit,nemužu jej sehnat.
×
×
  • Vytvořit nový...