Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Po zhruba půl roce jsem se rozhodl z auta odstranit HID sadu (6000K ) protože mi odešla jedna výbojka a čeká mě technická.

I přes zjevné problémy ( spálené relé světel, spálené diody v budících, rušení slabších stanic v rádiu ) jsem si na jejich světlo docela rychle zvykl a nyní při přechodu na klasické halogeny H7 - "noname" je to docela nezvyk zejména co se týče světelného toku a barvy světla.

Uvažuji o koupi nějakých značkovějších žárovek např. Philips xtreme power 80% ( 800 Kč / set )

nebo Philips H7 Vision Plus 50% ( 850 Kč / set )

Vzhledem k ceně žárovek bych se chtěl před jejich koupí zeptat na zkušenosti s těmito, eventuálně jinými, které mají světlo spíše do bíla a vydrží déle než 3 měsíce ( 100 hodin ) jako většina řárovek ve fabii.

Děkuji za ev. zkušenosti

Po zhruba půl roce jsem se rozhodl z auta odstranit HID sadu (6000K ) protože mi odešla jedna výbojka a čeká mě technická.

I přes zjevné problémy ( spálené relé světel, spálené diody v budících, rušení slabších stanic v rádiu ) jsem si na jejich světlo docela rychle zvykl a nyní při přechodu na klasické halogeny H7 - "noname" je to docela nezvyk zejména co se týče světelného toku a barvy světla.

Uvažuji o koupi nějakých značkovějších žárovek např. Philips xtreme power 80% ( 800 Kč / set )

nebo Philips H7 Vision Plus 50% ( 850 Kč / set )

Vzhledem k ceně žárovek bych se chtěl před jejich koupí zeptat na zkušenosti s těmito, eventuálně jinými, které mají světlo spíše do bíla a vydrží déle než 3 měsíce ( 100 hodin ) jako většina řárovek ve fabii.

Děkuji za ev. zkušenosti

sic mimo misu, ale jakou jsi mel prestavbovou sadu? docela by mne to zajimalo. diky.

Pokud jsi zvykly na xenon, zadna zarovka, byt Philips plus 80% te neuspokoji, radim prestavbu na OEM xenon. Nektery ty zarovky jsem mel a podle me to jsou vyhozeny penize.

JAk jsi došel na těch 100hodin?

Mám ve fábce světla origo z výroby a žárovky svítí už mnohem dýl jak 100hodin..

To v Oktávce se odporoučely celkem rychle :(

• Autor

Xenony- byly to nějaké OEM - na OEM značce moc nezáleží, vždyť všechny dělá jedna továrna v číně. Já je kupoval přímo z číny za 1300 i s poštovným. Byly to ty samé které koupím v autodílech u nás v městě za super cenu 2900 Kč.

A co se týče těch 100 hodin - to jsem trochu ubral, ale přibližně co 2000 Km jsem jednu žárovku měnil, někdy odešly obě najednou.

( pro šťouraly mám Fabii 2002 / 1,4 MPI 50 kW )

Xenonem OEM myslel NoiseR prestavbu na originalni xenonove svetlomety pro Fabii, zadnou nekvalitni prestavbovou sadu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.