Publikováno Červen 8, 200817 r Po zhruba půl roce jsem se rozhodl z auta odstranit HID sadu (6000K ) protože mi odešla jedna výbojka a čeká mě technická. I přes zjevné problémy ( spálené relé světel, spálené diody v budících, rušení slabších stanic v rádiu ) jsem si na jejich světlo docela rychle zvykl a nyní při přechodu na klasické halogeny H7 - "noname" je to docela nezvyk zejména co se týče světelného toku a barvy světla. Uvažuji o koupi nějakých značkovějších žárovek např. Philips xtreme power 80% ( 800 Kč / set ) nebo Philips H7 Vision Plus 50% ( 850 Kč / set ) Vzhledem k ceně žárovek bych se chtěl před jejich koupí zeptat na zkušenosti s těmito, eventuálně jinými, které mají světlo spíše do bíla a vydrží déle než 3 měsíce ( 100 hodin ) jako většina řárovek ve fabii. Děkuji za ev. zkušenosti
Červen 8, 200817 r Po zhruba půl roce jsem se rozhodl z auta odstranit HID sadu (6000K ) protože mi odešla jedna výbojka a čeká mě technická. I přes zjevné problémy ( spálené relé světel, spálené diody v budících, rušení slabších stanic v rádiu ) jsem si na jejich světlo docela rychle zvykl a nyní při přechodu na klasické halogeny H7 - "noname" je to docela nezvyk zejména co se týče světelného toku a barvy světla. Uvažuji o koupi nějakých značkovějších žárovek např. Philips xtreme power 80% ( 800 Kč / set ) nebo Philips H7 Vision Plus 50% ( 850 Kč / set ) Vzhledem k ceně žárovek bych se chtěl před jejich koupí zeptat na zkušenosti s těmito, eventuálně jinými, které mají světlo spíše do bíla a vydrží déle než 3 měsíce ( 100 hodin ) jako většina řárovek ve fabii. Děkuji za ev. zkušenosti sic mimo misu, ale jakou jsi mel prestavbovou sadu? docela by mne to zajimalo. diky.
Červen 8, 200817 r Pokud jsi zvykly na xenon, zadna zarovka, byt Philips plus 80% te neuspokoji, radim prestavbu na OEM xenon. Nektery ty zarovky jsem mel a podle me to jsou vyhozeny penize.
Červen 8, 200817 r JAk jsi došel na těch 100hodin? Mám ve fábce světla origo z výroby a žárovky svítí už mnohem dýl jak 100hodin.. To v Oktávce se odporoučely celkem rychle
Červen 9, 200817 r Autor Xenony- byly to nějaké OEM - na OEM značce moc nezáleží, vždyť všechny dělá jedna továrna v číně. Já je kupoval přímo z číny za 1300 i s poštovným. Byly to ty samé které koupím v autodílech u nás v městě za super cenu 2900 Kč. A co se týče těch 100 hodin - to jsem trochu ubral, ale přibližně co 2000 Km jsem jednu žárovku měnil, někdy odešly obě najednou. ( pro šťouraly mám Fabii 2002 / 1,4 MPI 50 kW )
Červen 14, 200817 r Xenonem OEM myslel NoiseR prestavbu na originalni xenonove svetlomety pro Fabii, zadnou nekvalitni prestavbovou sadu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.