Přejít na obsah

Zkušenosti s H7 PHILIPS x-treme a jiné

Hannis

Doporučené příspěvky

Po zhruba půl roce jsem se rozhodl z auta odstranit HID sadu (6000K ) protože mi odešla jedna výbojka a čeká mě technická.

I přes zjevné problémy ( spálené relé světel, spálené diody v budících, rušení slabších stanic v rádiu ) jsem si na jejich světlo docela rychle zvykl a nyní při přechodu na klasické halogeny H7 - "noname" je to docela nezvyk zejména co se týče světelného toku a barvy světla.

Uvažuji o koupi nějakých značkovějších žárovek např. Philips xtreme power 80% ( 800 Kč / set )

nebo Philips H7 Vision Plus 50% ( 850 Kč / set )

Vzhledem k ceně žárovek bych se chtěl před jejich koupí zeptat na zkušenosti s těmito, eventuálně jinými, které mají světlo spíše do bíla a vydrží déle než 3 měsíce ( 100 hodin ) jako většina řárovek ve fabii.

Děkuji za ev. zkušenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po zhruba půl roce jsem se rozhodl z auta odstranit HID sadu (6000K ) protože mi odešla jedna výbojka a čeká mě technická.

I přes zjevné problémy ( spálené relé světel, spálené diody v budících, rušení slabších stanic v rádiu ) jsem si na jejich světlo docela rychle zvykl a nyní při přechodu na klasické halogeny H7 - "noname" je to docela nezvyk zejména co se týče světelného toku a barvy světla.

Uvažuji o koupi nějakých značkovějších žárovek např. Philips xtreme power 80% ( 800 Kč / set )

nebo Philips H7 Vision Plus 50% ( 850 Kč / set )

Vzhledem k ceně žárovek bych se chtěl před jejich koupí zeptat na zkušenosti s těmito, eventuálně jinými, které mají světlo spíše do bíla a vydrží déle než 3 měsíce ( 100 hodin ) jako většina řárovek ve fabii.

Děkuji za ev. zkušenosti

sic mimo misu, ale jakou jsi mel prestavbovou sadu? docela by mne to zajimalo. diky.

Odkaz ke komentáři

Xenony- byly to nějaké OEM - na OEM značce moc nezáleží, vždyť všechny dělá jedna továrna v číně. Já je kupoval přímo z číny za 1300 i s poštovným. Byly to ty samé které koupím v autodílech u nás v městě za super cenu 2900 Kč.

A co se týče těch 100 hodin - to jsem trochu ubral, ale přibližně co 2000 Km jsem jednu žárovku měnil, někdy odešly obě najednou.

( pro šťouraly mám Fabii 2002 / 1,4 MPI 50 kW )

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...