Seben Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Ahoj, chci se informovat jaké máte zkušenosti s druhovyrobou škrtící klapky? Editováno: 9. Červen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Přidám se...Taky by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ahoj,chci se informovat jaké máte zkušenosti s druhovyrobou škrtící klapky? Ty jsi prostě takovej nevěřící Tomáš se mě zdá. Nech si poradit a zapoměn na repliku,jedině Siemens ( a i ten se sere) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Ty jsi prostě takovej nevěřící Tomáš se mě zdá. Nech si poradit a zapoměn na repliku,jedině Siemens ( a i ten se sere) Ale prd veřím ti, ja tomu vubec nerozumim sem rad za kazdou radu. Jen se ptam zajima me jakou maj zkusenost jiní. Stejne si myslim ze klapkou to nebude dotedka to de a az zaprsi tak bude blbnout vsadim svoje pracovni boty Editováno: 10. Červen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Druhovyroba klapek? Tam je jedine cina, ne? Prodavam to, lidi to kupuji, cca 30% je spatnych hned zezacatku, takze muj nazor je NEBRAT, fakt jen prvovyrobu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.