Dareba1 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Jaké máte zkušenosti s přestavbou na LPG? A co provoz poruchy? Ve značkovém servise mi řekli, že rychle odchází řídící klapa, katalyzátor s lamba sondou a sací potrubí. Jaké jsou vaše zkušenosti? Podělte se s nimi s ostatními. Zajímá nás hlavně motor MPI Editováno: 9. Červen 2008, autor: Dareba1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Jaké máte zkušenosti s přestavbou na LPG? A co provoz poruchy? Ve značkovém servise mi řekli, že rychle odchází řídící klapa, katalyzátor s lamba sondou a sací potrubí. Jaké jsou vaše zkušenosti? Podělte se s nimi s ostatními. Zajímá nás hlavně motor MPI zdravicko, pokial mas otazky ohladom LPG, je tu na to vytvorena cela sekcia, riesili sa tam aj otazky ohladom prestavby felicii a inych modelov skoda, a taktiez sa tam docitas, ze v znackovom servise ti povedia cokolvek zabrus, do tejto casti http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=97 je to sice vo fabii I ale najdes tam vela odpovedi aj na feliciu a mnoho dobrych rad drzim palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jaké máte zkušenosti s přestavbou na LPG? A co provoz poruchy? Ve značkovém servise mi řekli, že rychle odchází řídící klapa, katalyzátor s lamba sondou a sací potrubí. Jaké jsou vaše zkušenosti? Podělte se s nimi s ostatními. Zajímá nás hlavně motor MPI já předělával MPIčko když jsem je kupoval a mělo najeto 60t km. Dalších 60t km jsem na ní za 2 a půl roku najezdil, než jsem jí prodal. Jediný problém co jsem měl, bylo prasklé těsnění pod sáním, tedy korunová položka. Jinak nic z toho co píšeš, nebo na co se ptáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Felicie a LPG se řešilo i tady v sekci Felicie, zkus hledat, bylo tam toho celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dareba1 Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 No dík za připomínky ale hlám a nic moc k tomuto tématu nenacházím. Ale je pravda že pár dobrých rad jsem našel. Chtěl jsem tady udělat téma přímo k tomuto problému a tomuto typu motoru. Díky za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 No dík za připomínky ale hlám a nic moc k tomuto tématu nenacházím. Ale je pravda že pár dobrých rad jsem našel.Chtěl jsem tady udělat téma přímo k tomuto problému a tomuto typu motoru. Díky za pochopení. Koukni se sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 A nebo sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1679 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.