Přejít na obsah

Přestavba Felicie1,3 na LPG a provoz

Dareba1

Doporučené příspěvky

Jaké máte zkušenosti s přestavbou na LPG? A co provoz poruchy? Ve značkovém servise mi řekli, že rychle odchází řídící klapa, katalyzátor s lamba sondou a sací potrubí.

Jaké jsou vaše zkušenosti? Podělte se s nimi s ostatními.

Zajímá nás hlavně motor MPI

Editováno: , autor: Dareba1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké máte zkušenosti s přestavbou na LPG? A co provoz poruchy? Ve značkovém servise mi řekli, že rychle odchází řídící klapa, katalyzátor s lamba sondou a sací potrubí.

zdravicko, pokial mas otazky ohladom LPG, je tu na to vytvorena cela sekcia, riesili sa tam aj otazky ohladom prestavby felicii a inych modelov skoda, a taktiez sa tam docitas, ze v znackovom servise ti povedia cokolvek lol

zabrus, do tejto casti

http://forum.skodahome.cz/index.php?showforum=97

je to sice vo fabii I ale najdes tam vela odpovedi aj na feliciu a mnoho dobrych rad

drzim palce :palec2:

Odkaz ke komentáři

já předělával MPIčko když jsem je kupoval a mělo najeto 60t km. Dalších 60t km jsem na ní za 2 a půl roku najezdil, než jsem jí prodal. Jediný problém co jsem měl, bylo prasklé těsnění pod sáním, tedy korunová položka. Jinak nic z toho co píšeš, nebo na co se ptáš :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...