Marekkk Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 chcel by som sa spytat na zivotnost motora v octavii 1.6 55kw, chcel by som taku kupit ale ma uz okolo 180.000, teda skoro 200.000km, jasne ze zalezi aj na tom ako sa jazdila ci kratke/dlhe trasy a ako a atd..., je k nej servisna knizka, takze predpokladam ze o nu bolo dobre pecovane. v inzeratoch vidim ze mavaju aj okolo 350.000km, takze by mohla este nejake roky posluzit, kedze jazdim pomerne malo km rocne. este by som sa chcel spytat ci sa nieco dolezite/drahe meni pri servise pri 200.000km, teda dufam ze netreba generalku . kamarat ma presne take auto a pri 260.000km to ide este dost schopne, sice je trosku hlucnejsie (uz to klepe) a ma uz nejake tie typicke chybicky (jemne kolise volnobeh atd) ale inak aj pri tych km je to prijemne vozenie, navyse predosly majitel sa o to jeho auto asi skoro vobec nestaral a toto co by som ja chcel kupit vyzera oproti tomu veelmi schopne. bat sa tych km ? predpokladam ze to tu budete chvalit ale neviem kde inde sa spytat. pozn: iny motor nechcem, ani do toho nechcem dat viac penazi, preto som si vybral tento motor a facelift sa mi nepaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Slyšel jsem,že by měl vydržet 400 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Pokud jsi si jistý že jsou kilometry skutečné tak bych se ani moc nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 180 000Km je na 1,6 55Kw v pohodě-toho bych se osobně nebál. Když dostane kvalitní olej a nějakou tu údržbu. Spíš na autě jako takovém začne sem tam něco odcházet(spojka, tlumiče, čepy.....) PS: viděl jsem jednou v AAA 1,6 55Kw s 420 000km chtěli za ni 78 000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 JJ,jak píší kolegové je to dobrý motor, pokud stávající majitel nezanedbával péči určitě ještě dalších 120 000 najede.Ve firmě jsme měli OI s tímto motorem a na konci leasingu měla najeto skoro 340 000 km a motor šel pořád docela dobře, na karoserii už ale byla znát únava materiálu (vrzání apod.) a samozřejmě přední náprava už měla vůle.Na druhou stranu služební vůz má těžký život, auto ze soukromých rukou by mělo být v lepším stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky6 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 koupil jsem nedávno 1,6 55kw naj 165000 motor šlape jak hodinky,při volnoběhu si kolikrát myslím že to chcíplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Jo môžoem to potvrdiť! Pokiaľ sa o motor starali tak v pohode bude slúžiť ďalej! O motor sa treba starať - to je základ a potom to ostatné! Aký je to ročník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekkk Vloženo 13. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 myslim ze zaciatok roka 1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Mam taky 1.6 55 kw a motor slape jako hodinky, spolehlivy, zatim jsem menil jen lambdu a cidlo teploty, jinak bezna udrzba, olej, filtry, pravda ze jsou kilometry znat uz na podvozku, ale jinak jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.