Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

chcel by som sa spytat na zivotnost motora v octavii 1.6 55kw, chcel by som taku kupit ale ma uz okolo 180.000, teda skoro 200.000km, jasne ze zalezi aj na tom ako sa jazdila ci kratke/dlhe trasy a ako a atd..., je k nej servisna knizka, takze predpokladam ze o nu bolo dobre pecovane. v inzeratoch vidim ze mavaju aj okolo 350.000km, takze by mohla este nejake roky posluzit, kedze jazdim pomerne malo km rocne. este by som sa chcel spytat ci sa nieco dolezite/drahe meni pri servise pri 200.000km, teda dufam ze netreba generalku :).

kamarat ma presne take auto a pri 260.000km to ide este dost schopne, sice je trosku hlucnejsie (uz to klepe) a ma uz nejake tie typicke chybicky (jemne kolise volnobeh atd) ale inak aj pri tych km je to prijemne vozenie, navyse predosly majitel sa o to jeho auto asi skoro vobec nestaral a toto co by som ja chcel kupit vyzera oproti tomu veelmi schopne.

bat sa tych km ? predpokladam ze to tu budete chvalit ale neviem kde inde sa spytat.

pozn: iny motor nechcem, ani do toho nechcem dat viac penazi, preto som si vybral tento motor a facelift sa mi nepaci

Vloženo

180 000Km je na 1,6 55Kw v pohodě-toho bych se osobně nebál. Když dostane kvalitní olej a nějakou tu údržbu. Spíš na autě jako takovém začne sem tam něco odcházet(spojka, tlumiče, čepy.....)

PS: viděl jsem jednou v AAA 1,6 55Kw s 420 000km ;) chtěli za ni 78 000Kč :)

Vloženo

JJ,jak píší kolegové je to dobrý motor, pokud stávající majitel nezanedbával péči určitě ještě dalších 120 000 najede.Ve firmě jsme měli OI s tímto motorem a na konci leasingu měla najeto skoro 340 000 km a motor šel pořád docela dobře, na karoserii už ale byla znát únava materiálu (vrzání apod.) a samozřejmě přední náprava už měla vůle.Na druhou stranu služební vůz má těžký život, auto ze soukromých rukou by mělo být v lepším stavu.

Vloženo

Jo môžoem to potvrdiť! Pokiaľ sa o motor starali tak v pohode bude slúžiť ďalej! O motor sa treba starať - to je základ a potom to ostatné! Aký je to ročník?

Vloženo

Mam taky 1.6 55 kw a motor slape jako hodinky, spolehlivy, zatim jsem menil jen lambdu a cidlo teploty, jinak bezna udrzba, olej, filtry, pravda ze jsou kilometry znat uz na podvozku, ale jinak jsem spokojen

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...