Přejít na obsah

zivotnost motora 1.6/55kW


Marekkk

Doporučené příspěvky

chcel by som sa spytat na zivotnost motora v octavii 1.6 55kw, chcel by som taku kupit ale ma uz okolo 180.000, teda skoro 200.000km, jasne ze zalezi aj na tom ako sa jazdila ci kratke/dlhe trasy a ako a atd..., je k nej servisna knizka, takze predpokladam ze o nu bolo dobre pecovane. v inzeratoch vidim ze mavaju aj okolo 350.000km, takze by mohla este nejake roky posluzit, kedze jazdim pomerne malo km rocne. este by som sa chcel spytat ci sa nieco dolezite/drahe meni pri servise pri 200.000km, teda dufam ze netreba generalku :).

kamarat ma presne take auto a pri 260.000km to ide este dost schopne, sice je trosku hlucnejsie (uz to klepe) a ma uz nejake tie typicke chybicky (jemne kolise volnobeh atd) ale inak aj pri tych km je to prijemne vozenie, navyse predosly majitel sa o to jeho auto asi skoro vobec nestaral a toto co by som ja chcel kupit vyzera oproti tomu veelmi schopne.

bat sa tych km ? predpokladam ze to tu budete chvalit ale neviem kde inde sa spytat.

pozn: iny motor nechcem, ani do toho nechcem dat viac penazi, preto som si vybral tento motor a facelift sa mi nepaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ,jak píší kolegové je to dobrý motor, pokud stávající majitel nezanedbával péči určitě ještě dalších 120 000 najede.Ve firmě jsme měli OI s tímto motorem a na konci leasingu měla najeto skoro 340 000 km a motor šel pořád docela dobře, na karoserii už ale byla znát únava materiálu (vrzání apod.) a samozřejmě přední náprava už měla vůle.Na druhou stranu služební vůz má těžký život, auto ze soukromých rukou by mělo být v lepším stavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...