Dave33 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Počasí přeje tak je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Počasí přeje tak je to super. krásný, vypadá, že je to fungl nový...kámoš taky shání V-Stroma, ale litra. Musím říct, že lepší silniční enduro jsï si ani nemohl vybrat (nepočítán GS od BMW). Tak hodně spokojených kilomtrů bez nehod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Jo je to funglovka viděl jsem pár ojetých a nestálo to za řeč tak jsem šel radši do novýho. Editováno: 10. Červen 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jo je to funglovka viděl jsem pár ojetých a nestálo to za řeč tak jsem šel radši do novýho. to máš pravdu dneska se musíš hodně snažit, aby jsi nekoupil bouračku. Ale závidím, já letos v březnu prodal VTR (rodina má přednost) a musím se přiznat, že až si budu kupovat novou našinu tak leda silniční enduro a V-Strom bude horký favorit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Je to moc pohodlný stroj a perfektně se ovládá. Mám ji od čtvrtka a nejít v sobotu do práce tak jezdím nonstop. :D Editováno: 10. Červen 2008, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Je to moc pohodlný stroj a perfektně se ovládá. Mám ji od čtvrtka a nejít v sobotu do práce tak jezdím nonstop. :D to já celý víkend měl volno a tak jsem jezdil nonstop, ale na kole... Tak pak dej vědět, jak po zajetí to máš se spotřebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 ze si musite kupovat zrovna rejzi kupte si poradnou masinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) ze si musite kupovat zrovna rejzi kupte si poradnou masinu kua Triumph a v bílé, taky krása(ale chce to ještě boční kufry a hurá do Fara), ale i ten Monster na ním není k zahození...no za chvíli se to tady zvrhne v představování nej mašiny... už se těším.... PS: pro někoho lepší rejže, než čaj o páté ....jen počkejte na fotku, jakou po víkendu sem dám já, uvidíte stroj, který dělali poctivé české ručičky Editováno: 11. Červen 2008, autor: vrkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.