Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Počasí přeje tak je to super.

post-4581-1213109431_thumb.jpg

Počasí přeje tak je to super.

krásný, vypadá, že je to fungl nový...kámoš taky shání V-Stroma, ale litra. Musím říct, že lepší silniční enduro jsï si ani nemohl vybrat (nepočítán GS od BMW). Tak hodně spokojených kilomtrů bez nehod.

• Autor

Jo je to funglovka viděl jsem pár ojetých a nestálo to za řeč tak jsem šel radši do novýho.

Upraveno od Dave33

Jo je to funglovka viděl jsem pár ojetých a nestálo to za řeč tak jsem šel radši do novýho.

to máš pravdu dneska se musíš hodně snažit, aby jsi nekoupil bouračku. Ale závidím, já letos v březnu prodal VTR (rodina má přednost) a musím se přiznat, že až si budu kupovat novou našinu tak leda silniční enduro a V-Strom bude horký favorit.

• Autor

Je to moc pohodlný stroj a perfektně se ovládá. Mám ji od čtvrtka a nejít v sobotu do práce tak jezdím nonstop. :D :D :D

Upraveno od Dave33

Je to moc pohodlný stroj a perfektně se ovládá. Mám ji od čtvrtka a nejít v sobotu do práce tak jezdím nonstop. :D :D :D

to já celý víkend měl volno a tak jsem jezdil nonstop, ale na kole... :p Tak pak dej vědět, jak po zajetí to máš se spotřebou...

ze si musite kupovat zrovna rejzi :) kupte si poradnou masinu :kol-43:

post-18821-1213120782_thumb.jpg

ze si musite kupovat zrovna rejzi :) kupte si poradnou masinu :kol-43:

kua Triumph a v bílé, taky krása(ale chce to ještě boční kufry a hurá do Fara), ale i ten Monster na ním není k zahození...no za chvíli se to tady zvrhne v představování nej mašiny... :p už se těším....

PS: pro někoho lepší rejže, než čaj o páté :p ....jen počkejte na fotku, jakou po víkendu sem dám já, uvidíte stroj, který dělali poctivé české ručičky lol

Upraveno od vrkal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.