Patrik088 Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Zdravim, dnes mi na fabii 1.2 HTP po príchode z kancelárie začala svietiť kontrolka vody a píšťa to. No neviem co to moze byt hned som volal do servisu na zajtra som objednany hned rano. Teraz som bol no 30 000 prehliadke a vsetko bolo v poriadku. Voda neunika nic, stav vody povodná. Zdá sa mi to na ten tlak ze stým nie nieco v poriadku. Cize zle chladí a prehrieva sa motor. Má niekto s podobným prípadom skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik088 Vloženo 11. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Bol som tam rano. Uvolnený kábel z konektoru, preto ta signalizácia kontrolky vody na červeno Cize ziadna závada, chvala bohu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Estrugo Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Bol som tam rano. Uvolnený kábel z konektoru, preto ta signalizácia kontrolky vody na červeno Cize ziadna závada, chvala bohu!!! a svitilo ti to stale, nebo jen nekdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Taky by mne to zajimalo jak se to projevovovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.