Přejít na obsah

Kridlo dolu.

Vany

Doporučené příspěvky

klasický vlasec ;) ale podle toho co sem koukal na jiném fóru co chystáš, bych odlepil skla.... ;)

Omlouvam se vsem a hlavne tobe,ty vis proc.

Jen nevim jakou strunu nebo vlasec pouzit.

Koupil jsem strunu ale to mi moc nejde,nikdo mi poradil strunu primo na autoskla.

Jinak kridlo jde dolu proto ze s tim moje slecna nechce jezdit. :)

A na novou Fabii jde uplne jine kridlo,toto kridlo asi prodam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už se omlouvat nemusíš, to je v poho ;) stane se :D čím to máš vůbec lepený? primerem? to nevím, jestli prodávaj přímo strunu na autoskla, ale kup vlasec na ryby, tím to jde ;) aha, já právě myslel, že tohle křídlo chceš dát na stříbrnici, tak v tom případě ho fakt musíš odlepit nooo.. a lepidlo pak dát dolů žiletkou a hrát si techničákem.. bude to mazec, vůbec ti to nezávidím! ale je to jen na skle, kdyby to bylo na laku, je to horší.. sem zvědavej, jestli tady představíš taky ten projekt se stříbrnou :palec2:

Odkaz ke komentáři

už se omlouvat nemusíš, to je v poho ;) stane se :D čím to máš vůbec lepený? primerem? to nevím, jestli prodávaj přímo strunu na autoskla, ale kup vlasec na ryby, tím to jde ;) aha, já právě myslel, že tohle křídlo chceš dát na stříbrnici, tak v tom případě ho fakt musíš odlepit nooo.. a lepidlo pak dát dolů žiletkou a hrát si techničákem.. bude to mazec, vůbec ti to nezávidím! ale je to jen na skle, kdyby to bylo na laku, je to horší.. sem zvědavej, jestli tady představíš taky ten projekt se stříbrnou :palec2:
radu

Tak dam na tvou radu a zitra jdu koupit vlasec. :)

Ja vim ze se stane ale mrzi me to no. ;) priste uz budu opatrnejsi co pisu.

Stribrnak bude na dlouho ale chci to auto dotahnout aspon na 70% kastle na 100%

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...