Vany Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Cus lidi. Chci se zeptat jestli mi nekdo neporadi jak sundat kridlo z 5dveri. Delal uz nekdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Cus lidi.Chci se zeptat jestli mi nekdo neporadi jak sundat kridlo z 5dveri. Delal uz nekdo. čauky strunou to sundáš dolů žadný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 čauky strunou to sundáš dolů žadný problém Mozna blbej dotaz,ale jakou strunou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 klasický vlasec ale podle toho co sem koukal na jiném fóru co chystáš, bych odlepil skla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 klasický vlasec ale podle toho co sem koukal na jiném fóru co chystáš, bych odlepil skla.... Omlouvam se vsem a hlavne tobe,ty vis proc. Jen nevim jakou strunu nebo vlasec pouzit. Koupil jsem strunu ale to mi moc nejde,nikdo mi poradil strunu primo na autoskla. Jinak kridlo jde dolu proto ze s tim moje slecna nechce jezdit. A na novou Fabii jde uplne jine kridlo,toto kridlo asi prodam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 už se omlouvat nemusíš, to je v poho stane se čím to máš vůbec lepený? primerem? to nevím, jestli prodávaj přímo strunu na autoskla, ale kup vlasec na ryby, tím to jde aha, já právě myslel, že tohle křídlo chceš dát na stříbrnici, tak v tom případě ho fakt musíš odlepit nooo.. a lepidlo pak dát dolů žiletkou a hrát si techničákem.. bude to mazec, vůbec ti to nezávidím! ale je to jen na skle, kdyby to bylo na laku, je to horší.. sem zvědavej, jestli tady představíš taky ten projekt se stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 už se omlouvat nemusíš, to je v poho stane se čím to máš vůbec lepený? primerem? to nevím, jestli prodávaj přímo strunu na autoskla, ale kup vlasec na ryby, tím to jde aha, já právě myslel, že tohle křídlo chceš dát na stříbrnici, tak v tom případě ho fakt musíš odlepit nooo.. a lepidlo pak dát dolů žiletkou a hrát si techničákem.. bude to mazec, vůbec ti to nezávidím! ale je to jen na skle, kdyby to bylo na laku, je to horší.. sem zvědavej, jestli tady představíš taky ten projekt se stříbrnou raduTak dam na tvou radu a zitra jdu koupit vlasec. Ja vim ze se stane ale mrzi me to no. priste uz budu opatrnejsi co pisu. Stribrnak bude na dlouho ale chci to auto dotahnout aspon na 70% kastle na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 věřím že to zmákneš dá to práci, ale půjde to když sem viděl jak sis pohrál s předním nárazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.