Publikováno Červen 11, 200817 r Prosím o radu. Pri volnobežných otáčkach mierne trhá s motorom-nemá plynulý chod
Červen 12, 200817 r Prosím o radu. Pri volnobežných otáčkach mierne trhá s motorom-nemá plynulý chod uf na VAG jinak pokud zadna zavada tak snad svicky, zapal. kable - mrkni v noci na ne- jiskru hned zahlednes - dale jeste nekdo poradi
Červen 12, 200817 r mám to samé ale hrabat jen tak do motora nebudu, táhne dobře, necuká. jen teda na volnběh je to děs
Červen 12, 200817 r Taky mi jemně motor trhá při volnoběhu s autem, ale zatím to neřeším, není to zas tak hrozné a auto jede perfektně...
Červen 13, 200817 r Mám to stejné, taky si občas poškubává, ale asi je to nemoc těchto motorů... Take malinko cuka pri volnobehu, ale opravdu malinko jinak jeste k tomu volnobeh - cca o 40 ot./min kolisa a stoupa - a to mam nove svicky NGK, vaha vzduchu ok a vycistena, saci potrubi ok i trubka k posilovaci, smaz. adapt. hodnoty a udelany zaklad klapky - vcetne jejiho vycisteni, lambda je taky ok a zapal. kable taky ok. Uz neni co menit - saci trakt se prepina na dlouhy a kratky, vsechny konekory v motoru prostriknuty a furt nepatrne cuka, ale neda se tomu rict cukani ze je to jen takovej neduh
Červen 13, 200817 r Známý měl ten samý motor a taky mu to dělao a pak zjistil že mu to semtam chodí na 3 válce, ale to nemusí být váš případ, jen poznamenávám.
Červen 13, 200817 r Take malinko cuka pri volnobehu, ale opravdu malinko jinak jeste k tomu volnobeh - cca o 40 ot./min kolisa a stoupa - a to mam nove svicky NGK, vaha vzduchu ok a vycistena, saci potrubi ok i trubka k posilovaci, smaz. adapt. hodnoty a udelany zaklad klapky - vcetne jejiho vycisteni, lambda je taky ok a zapal. kable taky ok. Uz neni co menit - saci trakt se prepina na dlouhy a kratky, vsechny konekory v motoru prostriknuty a furt nepatrne cuka, ale neda se tomu rict cukani ze je to jen takovej neduh Přesně jak říkáš, jak jsem psal taky mi lehce cuká na volnoběh a taky mi kolísají ty otáčky o cca 40-50 ot/min, tak opravdu nevím. Asi jak psal stihacka je to neduh těchto motorů
Červen 13, 200817 r Přesně jak říkáš, jak jsem psal taky mi lehce cuká na volnoběh a taky mi kolísají ty otáčky o cca 40-50 ot/min, tak opravdu nevím. Asi jak psal stihacka je to neduh těchto motorů Taky se priklanim ze je to neduh tohoto motoru - doma je dalsi octa tez 74 kW a take malinko kolisaji otacky, ale jinak musim zaklepat - motor jezdi jak vinko
Září 9, 201213 r Já mám 1.8 20V bez turba r.v.1998 a dělá mi to také a od záčátku. Svíčkama to nebude,jsou tam už asi čtvrté.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.