Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

joo pánové, když ono ho nenapadlo, že to tam na té natřené střeše klouže, to víte v 19-ti letech si myslel, že vše ukočíruje, alespoň tak mi to říkal kámoš od Áček

Vloženo

Tos byl ted tenhle tyden? A kde to bylo, neni to ten tunel do Livigna? Ja se vratil z hor vcera. Podle snehu koukam podobny. A na techniku na uklizeni jsem valil bulvy taky, i kdyz jinde :)

Vloženo

jj přesně je to on.jj tenhle týden vrátil jsem se taky včera v noci. Byl jsem v Santa Caterině. Je to kousek od Bormia.

Kde jsi byl ty? :)

Tady nějaké fotky ze Santa Cateriny

post-873-1234186768_thumb.jpg

post-873-1234186900_thumb.jpg

Vloženo

Sem si rikal, ze to podle popisu bude ono :) Ja v Livignu nikdy nebyl, ale segra z toho mela celkem zazitek, z toho tunelu myslim :) Nevim, jestli nahodou primo v ty Santa Caterine nebyla loni. My prijeli nejak pred osmou, ale asi z jinyho smeru (od Norimberku/Rozvadova), jezdime do Francie, letos La Plagne. Fotky jsem ale zatim neprohlid. Taky vas to tam v sobotu tak zasypalo? :)

Vloženo (editace)

jj zasypalo jako svině to byla jízda. Napadlo tak půl metru sněhu. Museli jsme nasadit řetězy.

Super věc to Livigno nafta za 18Kč. Chlast za polovic co u nás :palec2:.

Akorát švícaři nasraný, že nejezdíme k nim prudili a museli jsme jim ukázat kufr jestli nevezeme moc chlastu.

Naštěstí mu stačilo ukázat pár flašek co jsme přiznali a byl klid. Jinak poláci kteří jsou ve světě známí pašeráci museli vyložit kufr a prohrábávali jim batohy.

Ale jsou to kokoti na nás bylo jasně vidět, že jima jen projíždíme.

post-873-1234189959_thumb.jpg

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

Takze koukam uplne stejny :) My sjizdeli bez retezu, francouzaci jsou peclivy, silnice byly pomalu suseny fenem, takze opatrne a slo to. Koukam, ze mas frajersky retezy a hodne fotek :)

Jj, segra o tom Livignu taky basnila, chlastacka silena, denne v lihu :) My jezdime na hory mimo lyzovani hlavne zrat a na to je Francie dobra, s vinkem, jinak se vypilo par plzni z domacich zasob :) A nafta cca 0,85-1,05 €, jinde drazsi.

Njn, si to hlidaj, mne takhle sacovali v pred par rokama v Andorre, hledali cigara a chlast. Priznal jsem 2 flasky (to jsem fakt mel) a ze cigara nemam, tenkrat jsem ale vez tatovi 8 kartonu KENTek, akorat byly uplne dole v kufru a ja na ne uplne zapomnel lol A s polakama se nediivim, si to tak trochu zaslouzi, z nas maj zase srandu z backor a rizku :) Pred trema rokama nas ale sacovali nemci, teda jen prolitli auto i s pesem, asi esli nemame v taskach neco drazsiho nez francouzsky sejry :)

Vloženo
joo pánové, když ono ho nenapadlo, že to tam na té natřené střeše klouže, to víte v 19-ti letech si myslel, že vše ukočíruje, alespoň tak mi to říkal kámoš od Áček

:smich: se tam takhle pěkně doklouzal?? tak to je debil pane bože

Vloženo
po uklidu v mobilu sem nasel par fotos:

post-23351-1234348294_thumb.jpg post-23351-1234348299_thumb.jpg post-23351-1234348305_thumb.jpg post-23351-1234348288_thumb.jpg

...sorry za qalitu z mob a za jizdy :kuk:

Krozo, to Maseratti jsem potkal na R52 vypadovce sjizdelo z Pohorelic, neni to nahodou jedno z aut, borce z Pohorelic, co ma nejaky autobazary a prodava baraky ? Myslim, ze ma (mel) nejaky ferrari ci lambo ...

Vloženo (editace)

ty myslis VANERa ale ten to neni, tohle je manik taky z poho ale bydli za logisem v tech novych hausech, pred tim mel BMW M5 :prc:

...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat kol5

Editováno: , autor: krozo
Vloženo (editace)
...posledni co mel ten vaner (co vim) byl mercedes, nejaky kupecko, 8litr AMG - projizdel jednou kolem me a ten zvuk se neda popsat kol5

Ten 8litr u AMG jsi určitě myslel obrazně, že? Nebo je ještě něco více než 6,3 litru? Já o větším nevím ;)

http://www.mercedes-amg.com/

Editováno: , autor: Palo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...