zabiak Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Boha ty kulomety na střeše to je opravdu nářez. Není to to nové bojové vozidlo pro českou armádu PandurII? Jako viděl jsem mnoho. I ty falešné trumpety se daj přežít. Ale ten falešnej kulomet uprostřed to je fakt moc. Editováno: 30. Březen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ale ma to jednu vyhodu, nikdo tuhle Fabii neukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ale co chlapík z toho má radost. Tak co hlavně že je spokojený a tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Hlavně být viděn EDIT: Není to Palo??? Editováno: 31. Březen 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) ty kráso, ty semafory v tom nárazníku jiná barva a v životě bych si tam nedal ty zadní hnusy od Milotecu Editováno: 31. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Hlavně být viděn EDIT: Není to Palo??? je to Palo,ty světla na srazy sundavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jj take ho poznavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ja co ho videl posledne, mel na tom semaforu zelenou, nemel vpravo lauf a mel to umyty, taky ses nak zhorsil Pajo, takovy prase uz nejsem ani ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Na margo fábie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To fakt nechápu...lidi opravdu nemaji soudnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak jak tak koukám, tak si dáme sraz: Sejis,MichalF a přerostlá myš, postavíte se do řady a dostanete přes hubu mokrou hadrou na podlahu, hajzlové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ta červená Fabka....tak to je fakt brutál...obzvláště to přesné slícování lemů blatníků, které jsou určitě určený pro tento vůz Ten vyplázlej jazyk, byl kdysi fakt moderní...ale to mi bylo tak 10 let....No hrůza...Já bejt designérem od Škodovky, tak mu asi hnáty urazim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 utrženej nárazník a valil si to po R10 rychlostí 160km/h. Jsem si pospíšil abych byl co nejdřív před ním - dřív než mě ten jeho nárazník navštíví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak to je pěknej vůl.....chtěl bych vidět toho šťastlivce, kterýmu by ten jeho nárazník v dálniční rychlosti "nafackoval" - na havárku zaděláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hmmm...třeba o tom ani nevěděl ale je to teda pěkně nebezpečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak to je pěknej vůl.....chtěl bych vidět toho šťastlivce, kterýmu by ten jeho nárazník v dálniční rychlosti "nafackoval" - na havárku zaděláno Hmmm...třeba o tom ani nevěděl ale je to teda pěkně nebezpečny Podle mě to věděl, do zrcátka se při předjíždění snad dívá, jen na to prdí jak ti inteligenti co s rakví na střeše nebo přívěseam jedou klidně 160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Má pravdu ten chlapec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romariooo: jak píše mischicka, ve zpětnym by to muselo být vidět a navíc při těch 160km/h to musí dělat aerodynamickej hluk jak prase takovymhle lidem nafackovat je málo....když už se mi něco odchlípne, tak to aspoň přilepim a nejezdim jak hovado 160, nechápu takhle "ohleduplný" lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak jak tak koukám, tak si dáme sraz: Sejis,MichalF a přerostlá myš, postavíte se do řady a dostanete přes hubu mokrou hadrou na podlahu, hajzlové konečně jsem se zasmál a můžeme u toho být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ze si tim radsi neumeje to auto, coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 na mně takhle spadlo frajerovi ze střechy kolo. Jel jsem z HK do Pardubic, předemnou auto s kolama, naštěstí jsem si držel dost velkej odstup. A najednou bác a kolo spadlo. Šel jsem na brzdy a pak myška. Taky už se mi stalo, že jsem jel s dodávkou a předemnou Avie naložená cementem nebo vápnem, či co to bylo, a koukám, jak to neměl zajištěný a jak vysoký měl komínky pytlů. Tak si říkám, tomu volovi to spadne. A sledoval jsem ten jeho náklad. Předjet se nedalo. A pak už koukám, jak jeden pytel letí k zemi. Sice jsem měl velkej odstup, ještě než to dopadlo jsem už brzdil, ale stejně jsem měl dodávku celou zasypanou tím vápnem, protože jak to dopadlo na cestu, tak bylo vápno snad v okruhu 50m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak jak tak koukám, tak si dáme sraz: Sejis,MichalF a přerostlá myš, postavíte se do řady a dostanete přes hubu mokrou hadrou na podlahu, hajzlové Asi si s Tebou na besidce budu muset probluvit z oci do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Proc bych nemohl jet s boxem 160 kdyz to konstrukce dovoluje. To same nosic na kola na tazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak jak tak koukám, tak si dáme sraz: Sejis,MichalF a přerostlá myš, postavíte se do řady a dostanete přes hubu mokrou hadrou na podlahu, hajzlové Proč já?! Já nic!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Proc bych nemohl jet s boxem 160 kdyz to konstrukce dovoluje. To same nosic na kola na tazne. Prt. povolená rychlost u nás je 130 A chceš mi říct, že všechny ty střešní nosiče maj homologaci 160+?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.