Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Boha ty kulomety na střeše to je opravdu nářez. Není to to nové bojové vozidlo pro českou armádu PandurII? :smich:

Jako viděl jsem mnoho. I ty falešné trumpety se daj přežít. Ale ten falešnej kulomet uprostřed to je fakt moc.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta červená Fabka....tak to je fakt brutál...obzvláště to přesné slícování lemů blatníků, které jsou určitě určený pro tento vůz :kol-75: Ten vyplázlej jazyk, byl kdysi fakt moderní...ale to mi bylo tak 10 let....No hrůza...Já bejt designérem od Škodovky, tak mu asi hnáty urazim.... :kol-76:

Odkaz ke komentáři

tak to je pěknej vůl.....chtěl bych vidět toho šťastlivce, kterýmu by ten jeho nárazník v dálniční rychlosti "nafackoval" - na havárku zaděláno :feve:
Hmmm...třeba o tom ani nevěděl ale je to teda pěkně nebezpečny :aggressive:

Podle mě to věděl, do zrcátka se při předjíždění snad dívá, jen na to prdí jak ti inteligenti co s rakví na střeše nebo přívěseam jedou klidně 160 :blbec:

Odkaz ke komentáři

Romariooo: jak píše mischicka, ve zpětnym by to muselo být vidět a navíc při těch 160km/h to musí dělat aerodynamickej hluk jak prase ;)

takovymhle lidem nafackovat je málo....když už se mi něco odchlípne, tak to aspoň přilepim a nejezdim jak hovado 160, nechápu takhle "ohleduplný" lidi :feve:

Odkaz ke komentáři

na mně takhle spadlo frajerovi ze střechy kolo. Jel jsem z HK do Pardubic, předemnou auto s kolama, naštěstí jsem si držel dost velkej odstup. A najednou bác a kolo spadlo. Šel jsem na brzdy a pak myška.

Taky už se mi stalo, že jsem jel s dodávkou a předemnou Avie naložená cementem nebo vápnem, či co to bylo, a koukám, jak to neměl zajištěný a jak vysoký měl komínky pytlů. Tak si říkám, tomu volovi to spadne. A sledoval jsem ten jeho náklad. Předjet se nedalo. A pak už koukám, jak jeden pytel letí k zemi. Sice jsem měl velkej odstup, ještě než to dopadlo jsem už brzdil, ale stejně jsem měl dodávku celou zasypanou tím vápnem, protože jak to dopadlo na cestu, tak bylo vápno snad v okruhu 50m.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...