P.T. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jedna fotka ze vcerejska a dve ze dneska.. Mobilem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Zajimá mě třeti fotečka...to je Jaguar??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jojo, prehnal se kolem mne, nastesti jsem ho dojel na nejblizsi krizovatce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) to P.T. :smich: to si byl ty s tím SupemII nebo OIIface??? A on potom u Jarova zmizel, že??? hajzl :smich: to Roman: jj je to Jaguar XK 4,2 Convertible Luxury Automat Editováno: 30. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To první zelené auto je co??? Vypadá jako Volha Tak je to Buick Super Sedanette Coupé, ale né že bych to věděl a poznal jej, to né, tady je to: http://auto.idnes.cz/ford-club-coupe-z-rok...28_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Obdivuju lidi co to takhle poznaji podle fotky na dálku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Palo: Tys tam byl taky? Ja tam byl OII FL... Modra aqua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Palo: Tys tam byl taky? Ja tam byl OII FL... Modra aqua ehmm, no já to v tu chvíli řídil, jezdil jsem známému svatbu, u něj v garáži ještě stojí Jag.XJ(tím jsem vezl nevěstu) a XTYPE kdyby někdo měl zájem, tak je tohle vše teď k mání za poměrně slušné slevy, je tam sleva i 900.000,-Kč na autě http://www.jaguarcz.cz/skladove-vozy/skladove-vozy.aspx#5 Editováno: 30. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tak tohle je ovsem mazec http://www.jaguarcz.cz/skladove-vozy/J06077.html to je za 50% z ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 proto jsem to tady dal, ty slevy jsou opravdu až neskutečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 ehmm, no já to v tu chvíli řídil, jezdil jsem známému svatbu, u něj v garáži ještě stojí Jag.XJ(tím jsem vezl nevěstu) a XTYPE No tak to je prd.l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak mam dve mobilovky jednu som odfotil doma jednu moja priatelka ani neviem kde... niesu tak celkom z ulice ale... vlna srotovneho je vsade tuto srandu som si nasiel v kolese nedavno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 nic moc vzorek a cedule : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 cakal som ze sa niekto ozve kvoli vzorku ziadny strach nove pneu su uz na ceste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 martino: to šrotovné si odfotil někde u vás nebo jak?? mě už to totiž došlo dvakrát mailem tahle fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 cakal som ze sa niekto ozve kvoli vzorku ziadny strach nove pneu su uz na ceste... To je jeste pekny, u jednoho jsem videl i draty a platno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 martino: to šrotovné si odfotil někde u vás nebo jak?? mě už to totiž došlo dvakrát mailem tahle fotka uff citim podfuck ale prisaham ze nie umyselny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ja to srotovnydaval do tematu s vtipama asi pred tydnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Muj dnesni ulovek - nejaka kolona asi tak dvaceti aut, na dverich mely napisy "X continents", ze by nejaka vyprava kolem sveta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 No a pak mne celkem rychle predjelo toto. Snazil jsem se ho stihat, ale nejak mi to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Nakonec jsem ho ale dojel, (opet) na krizovatce Edit: umazana RZ Editováno: 1. Květen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) No a jake stesti, jelo to dokonce ke stejnemu obchodaku Edit: Taky RZ pryc Editováno: 1. Květen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Vidam ho v Lazarsky, teda nejspis, ale presne tenhle model v tyhle barve, LIBOVA kara (jen to zpracovani mi prijde takovy nejaky italsky) EDIT: pekne parkuje, asi se boji o lak Editováno: 1. Květen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Davam odkaz na slusnou reklamu... A nejsem autor tak aby nekdo nenapsal ze to smrdi podfukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Není to přímo z ulice: Brazilskej Unimog- Mercedes Benz ZETROS Editováno: 1. Květen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.