Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to Sniper_2003: Jak víš že je lepší? Je někde laboratorní srovnání?

Mého kolegy z práce kamarád si nechal dělat rozbor. Údajně na rozborech má dobrého kamaráda. Brala se prémiová nafta z Benziny (VERVA) ze Shellu (nevím jak je to přesně V-power) a z Orlenu (ON VERVA). Česká Verva dopadla velmi dobře, ale polská ještě o něco lépe. Prý tam nebylo nějakých složek tolik - což nám bylo vysvětleno že je to lepší když jich tam je co nejméně. Moc jsem tomu výkladu nerozuměl nejsem chemik. :smich: No a V-power byl dobrej, ale podstatně horší než polská Verva. :palec2:

Ale podle mého názoru (tankuji jak na ORLENU tak na BENZINĚ), když natankuji auto českou Vervou zdá se mi motor tišší. Ale na to pomohl VIF. Ten už přidávám pořád a motor je i na polskou Vervu stejně tichý.

Toto jsou mé poznatky tak doufám,že mě ostatní neukamenují. ;)

Upraveno od Sniper_2003

ehm neci nakup

post-3876-0-83170800-1313920050_thumb.jp

V Náchodě

post-3876-0-86417500-1313920281_thumb.jp

Upraveno od Host

Nejhezčí je ta koncovka výfuku vedle tažného. Dává to tomu autu šmrnc............ :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

to je asi nejaka high tech - ved cez tu koncovku presvita svetlo :kol-98:

Sakra,to jsem si ani pořádně nevšimnul,jinak bych vyfotil detail té "inovace" výfuku. :smich: :smich: :smich:

A místo sloganu "UMĚLA JSEM SE NARODIT" by měl být "NECHTE MĚ VE STUDU ZEMŘÍT" :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Není na ní nic moc zvláštního,ale potěší to,když na balkáně jezdí s našimi výrobky.....

post-33271-0-44889000-1314343793_thumb.j

Bosna i Hercegovina ;)

V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu :palec2:

Přesně tak,hlavně to potěší,když člověk vykoukne z apartmánu a pod ním stojí škodovky.Mimo mojí a bosenské octavie tam byl ještě superb z HR. :palec2:

ten to dnes zapichol :prc:

post-23679-0-54555200-1314349819_thumb.j

Z jedné motor show tady u nás na osadě :)

post-53215-0-10736700-1314349842_thumb.j

Upraveno od Jehla23

V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu :palec2:

Zvláště jejich policejní složky. Krom VW Transporteru jsem viděl jenom Octy v kombajnu. :)

Jj-zde je můj úlovek ze Splitu:

post-33603-0-63140100-1314702735_thumb.j

Úprava proti chodcům :crutch:

Tohle mi fakt nedělejte.

Až do tmy kopu rýhu na kabel v ne zrovna "příjemném" terénu, mám už toho fakt plné koule a teď tohle :feve: .

Mně chcete zabít?!

:ble :ble

Wojnare,tak se na tyto "exponáty" dívej vždy ráno. Alespoň se pořádně probudíš. :smich: :smich:

Tak já se kouknul po ránu a radost z toho nemám. Asi měl hoch hodně zbytečných trubek... :aggressive:

Nicméně díky váze má zase lepší průraznost lol

Upraveno od Dodo-Kolín

Tá octavia vyzera ako Land Cruiser :smich:

To je zamaskovany tajny prototyp O3 Scout lol Paradne spy fotky :palec2:

Upraveno od Cjoctavian

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.