TomasB Vloženo 26. Březen 2008 Vloženo 26. Březen 2008 dnešní úlovek na hradecký dálnici směr Praha, poslední Shellka před Prahou Citovat
Peterer Vloženo 30. Březen 2008 Vloženo 30. Březen 2008 Nějaký expert co nechal přezouvat v opravdu kvalitním pneuservisu... Ostatní tři gumy byly šípem správně. Citovat
abado Vloženo 30. Březen 2008 Vloženo 30. Březen 2008 a jeste jednou... nahodna SPZtka:) .. foceno mobilem... Citovat
Ol@f Vloženo 31. Březen 2008 Vloženo 31. Březen 2008 tohle na me dneska baflo z poza rohu, vyjel z toho parkoviste jako dobytek, malem jsem se pos***. Uz jsem ho pak nedojel abych udelal fotku ze predu, i takhle je videt co je to za Mamuta. Citovat
MichalF Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 Ten Chevi je fakt boží! Tak kdyz se Ti tak libi Chytl sem ho pred par lety na autosalonu v NYC. Citovat
Tomáš Vloženo 4. Duben 2008 Vloženo 4. Duben 2008 Včera mě cestou zaujala jedna bazarová,tada hlavně ty kolečka,moc jí sluší. Citovat
Laser Vloženo 5. Duben 2008 Vloženo 5. Duben 2008 Pro me ma v soucasnosti ducha spis Japonsko, trebas tohlencto, za to bych dal levy varle, pravou ledvinu, kus zaludku, pul kralovstvi a klidne obe ruce princezny jo je to moc pěkné, to už je jiné kafé něco pro rodinu "ale malou" Citovat
Peterer Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Naftový Favorit X5 je z BMW, wagon R+ je ze Suzuki ? A to d za GLX je z čeho ? To je, ale kombinace nápisů, sakra já mám jen Octavia Citovat
zabiak Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Dnešní ulovek. Zezadu už tak pěkná nebyla měla starej nárazník. A uvnitř starej interiér Edit: zamazal jsem spz je to člen fora Editováno: 9. Duben 2008, autor: zabiak Citovat
abado Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 dnes rano.. jel sem na rohliky.. a .. zaparkoval sem a nekdo prijel po me a hned vedle me... a pritom tam byla cela druha strabna parkoviste uplne volna 1 Citovat
Com-aaR Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 Tak jsem taky něco nachytal! Měl by někdo zájem?? Je za 255.000,- pouhých. Podrobnosti nevím, páč jsem to fotil při vražedné rychlosti 60km/h ve voze Škoda 706 MTS... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.