Davon Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Je ro GIV 3dvere s predkem A3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Jj, presne jak pises... Pekna slatanina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Je ro GIV 3dvere s predkem A3? nakej chytrej ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 jezdit z konce chce umet a ne slapnout jen na brzdu pak to takhle dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 spíš to patří do "Nehod" ale je divné, že to shořelo, evidentně to nechytlo od motoru, tak od čeho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Kdyby nebylo napasovaný v tom stromu, tak bych řekl, že mu asi bouchnul v horku zapalovač na palubní desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Pozdrav z Levoče Ta RZ-ka je fakt originální ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Máš pěkný intoš, na té oktě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Par fotecek z vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Á, tady byl někdo ve Varech, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Myslím že se nepleteš.Na 99 procent jsou to Karlovy(Ruské) Vary... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Jinak .. Aston Martiny, Porsche, Ferrarka, audinky, bawa, bentlose, veyron, maserati, corvetty ... proste ... uplne vsechny luxusni znacky co si clovek vzpomene !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 No nevím jak teď, ale před 8. rokama když jsem tam byl poslán, tak co říkali zaměstnanci v lázních, tak jediní Rusi si tam z toho neudělali prádelnu a zastavárnu v tunelingu. A to co vlastnili tak nebyli rujny a fungovalo jim všechno. I k zaměstnancům se chovali jako lidi, což v žádným případě neříkali o Češích ani o Němcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 No ja Vam muzu rict, ze to co clovek zazival tam, co se tyce ochoty personalu sem jeste nikdy nikde nezazil ... ja byt majitel tech restauraci kde sme byli, tak je vyhazim vsechny. Neskutecny jakym zpusobem se k hostum dokazou chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Beru jenom lázně kde jsem byl. Po restauracích jsem nechodil a při pohledu na J. Lístek bych tam ani nevlezl, takže to nevím. A určitě je něco jinýho tam být v Únoru nebo na festivale - to bych tam ani v tu dobu jet nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 nezbývá než souhlasit, ochota personálu ve Varech fakt nezná mezí... a jídeláky sem studoval asi dva - knedlo-vepřo-zelo za 359 Kč mě rozsekalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Jeden plazící se medvěd na terminálu 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 přijel mazlík, vůz Packard rok 1941, obsah 4.1litr, pneumatická střecha, mazel nehorázný, zítra k vidění v praze na rallye auto štangl moje oktule je vedle toho jak Daewoo Tico, 1000MBčko jsem radši ani nevytáhl pro porovnání lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 BadyS: dobrá kárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Par fotecek z vikendu to BMW X6 je opravdu luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tohle vyfotil kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 to je nějakej tajnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Hustááááá, z dálky to může lehce klamat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No ja myslim, ze urcite. Kazdopadne jeste sem videl neco podobneho mozna tady na foru kde zas mel typek POLICE s.r.o ... s tim ze to sro bylo malicke oproti POLICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Pánové, tohle mě dostalo, při cestě z Makra. Nevěřil jsem ani že to jezdí A to druhý green vozidlo, to mě též dojalo, doufám že tak brzo neskončíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.