Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Schvalne kdo uhodne prvni, ktere z tech supersportu je prave pritele Belohorcove Vlastimila Hajka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Jeden ošklivej zadek auta... jel jsem za ním +- 30km...nelíbí Editováno: 12. leden 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Já bych typl červené Ferrary bez pruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 OII jako cupé zdálky pěkný z blízka nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Udajne nejdrazsi bylo Ferrari F 430...padla tam casta 16milionu.....zda se mi to ale nejak moc....to oranzove lambo jezdi po Brne....kdyz mas poradne faro a nebo tlustou kreditku,tak horko tezko se kolem tebe budou motak skeredy zensky....nebo uz jste nekdo videl v peknem aute skaredou zenskou.....nemyslim takove ty rakusaky co k mam jezdi na nakupy a maji v prumeru 75let a jezdi v mercedesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 OII jako cupé zdálky pěkný z blízka nic moc vypadá to docela zajímavě..nemáš víc foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Schvalne kdo uhodne prvni, ktere z tech supersportu je prave pritele Belohorcove Vlastimila Hajka ? A já říkám řluté F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 OII jako cupé zdálky pěkný z blízka nic moc Bazzíku nemáš víc foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Zabijak : No jsi blizko, je to urcite ferrari ale ne to co jsi rikal Palo : Taky ne Jedem dal chlapi ... Btw Ferrari za 16mega, to by musela byt hooodne potunena 430 Scuderia, protoze ta stoji cca v "plne" neco malo pres 6 milionu, Enzo se pohybuje kolem 25-30 milionu, jinak nejdrazsi je, pokud pominete Enzo, luxusni GrandTurismo 612 Scaglietti a nebo jeji zavodnejsi sokyne 599 GTB Fiorano oba kousky se pohybuji kolem 8-10 milionu ale vim ze jine modely tam nemaji v "Scuderia strasne husti boys"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Schvalne kdo uhodne prvni, ktere z tech supersportu je prave pritele Belohorcove Vlastimila Hajka ? Jj cervene Ferarr Stradale..visdel sem je v Mikulove na Shelce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tipujem červeného koňa, čierne zrkadlá, špz A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jo sím jednim bilím pruhem a vnem je italska vlajka... ..jeho sen je enzo..ale prej na to zatim bohužel nemá... "to" enzo .. tak tech se vyrobilo v limitovane edici jen 400ks ..nektere se uz se zborilo..nektere ma majitel zakonzervovane doma.. je to skvost..a je jedno i unas v ČR .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Aba dobre trefil, dokonce na youtube je video jak ho jeli kupovat do Nemecka "Iam buying new ferrari 360" na youtube a najde vam to, jinak Challange Stradale, krasavec s 313kW (cca 430 kobyl), ty zrcatka jsou karbonove jedna z veci, kterym se odlisuje od klasicke Modeny, dokonce ji uz za cca 3 500 000,- prodava na jeho webu. Ja nevim jak vy, ale me se Enzo nelibi, takovej paskvyl zplacanej a proste na ferrari az prilis vystredni ... tot muj nazor ovsem svezeni to je kapitola sama o sobe... Muj favorit je gentlemansky anglicky Grand Turismo Aston Martin DBS a hned v zavesu "zatim nejlepsi supersport" Ferrari 430 Scuderia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tady alespoň vidíte, že mne ty Italské splašené papundekly nezajímají Já žiji a dýchám se značkou: Rolls-Royce . To je moje láska, to nezklame. http://www.rolls-roycemotorcars.com/ takový Phantom nebo jeho coupé a nedej bože Drophead Coupé (a počkejte až bude RR4 v prodeji) , tak tomu já říkám vůz a né ty uječené bestie. I když k výkonu mám svoji úctu, ale já jsem přes ty větší autíčka, no. Kdyb náhodou někdo měl zájem, tak v Drážďanech a nebo Mnichově Vám to prodají. V Drážďanech jsem byl a paráda. http://www.rolls-roycemotorcars-dealer.com/dresden/ No a potom samosebou Mercedes, Lexus, Aston Martin, Bentley a další ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Moje rec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Nejlepsi kdyz mas tolik penez a v garaži od kžde te jmenovane znacky aspon jedno auti..a rano se probudis a premyslis kterym autem vyjedes..paraada:) ..ale dost OT ..přecijenom je to tu na fotky a ne na keci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak nemel a prihod nejakej ulovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 proc se hadate kdyz nejlepsi je stejne Bentley...ach jo Rolls ma proti bentley treba pekne blbe udelany kozeny sedacky To bych se ja stydel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Celkově koženy sedačky stojej za pět pismen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 O víkendu na Pustevnách.Povedený trabantík,že jo?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Možná jsem to sem už dával, ale kdyby ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 proc se hadate kdyz nejlepsi je stejne Bentley...ach jo Rolls ma proti bentley treba pekne blbe udelany kozeny sedacky To bych se ja stydel Kdyz Bentley, tak teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Me se vice libil ten "Lakatoš" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 deko: Jo jo ,ten byl taky dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 proc se hadate kdyz nejlepsi je stejne Bentley...ach jo Rolls ma proti bentley treba pekne blbe udelany kozeny sedacky To bych se ja stydel Ty drž hubu a počítej dlužníky - neplatiče a neser se do rozhovoru dospělých Mně se líbí RR a je to. Stejně meleme o ničem, nikdy nám taková kára nebude říkat pane. Teda mně určitě ne, za ty prachy vím o lepších věcech. Mně bude stačit S6 Avant nebo S8, popřípadě nějaké É-čko,S-ko nebo ML či dej bůh SL, tedy když už by se na mne usmálo štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.