Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Udajne nejdrazsi bylo Ferrari F 430...padla tam casta 16milionu.....zda se mi to ale nejak moc....to oranzove lambo jezdi po Brne....kdyz mas poradne faro a nebo tlustou kreditku,tak horko tezko se kolem tebe budou motak skeredy zensky....nebo uz jste nekdo videl v peknem aute skaredou zenskou.....nemyslim takove ty rakusaky co k mam jezdi na nakupy a maji v prumeru 75let a jezdi v mercedesu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zabijak : No jsi blizko, je to urcite ferrari ale ne to co jsi rikal ;)

Palo : Taky ne :)

Jedem dal chlapi ...

Btw Ferrari za 16mega, to by musela byt hooodne potunena 430 Scuderia, protoze ta stoji cca v "plne" neco malo pres 6 milionu, Enzo se pohybuje kolem 25-30 milionu, jinak nejdrazsi je, pokud pominete Enzo, luxusni GrandTurismo 612 Scaglietti a nebo jeji zavodnejsi sokyne 599 GTB Fiorano oba kousky se pohybuji kolem 8-10 milionu ale vim ze jine modely tam nemaji v "Scuderia strasne husti boys"...

Odkaz ke komentáři

jo sím jednim bilím pruhem a vnem je italska vlajka...;) ..jeho sen je enzo..ale prej na to zatim bohužel nemá... "to" enzo .. tak tech se vyrobilo v limitovane edici jen 400ks ..nektere se uz se zborilo..nektere ma majitel zakonzervovane doma.. je to skvost..a je jedno i unas v ČR .. ;):palec2:

Odkaz ke komentáři

Aba dobre trefil, dokonce na youtube je video jak ho jeli kupovat do Nemecka "Iam buying new ferrari 360" na youtube a najde vam to, jinak Challange Stradale, krasavec s 313kW (cca 430 kobyl), ty zrcatka jsou karbonove jedna z veci, kterym se odlisuje od klasicke Modeny, dokonce ji uz za cca 3 500 000,- prodava na jeho webu.

Ja nevim jak vy, ale me se Enzo nelibi, takovej paskvyl zplacanej a proste na ferrari az prilis vystredni ... tot muj nazor ovsem svezeni to je kapitola sama o sobe...

Muj favorit je gentlemansky anglicky Grand Turismo Aston Martin DBS :palec2: a hned v zavesu "zatim nejlepsi supersport" Ferrari 430 Scuderia :p

Odkaz ke komentáři

Tady alespoň vidíte, že mne ty Italské splašené papundekly nezajímají :p

Já žiji a dýchám se značkou: Rolls-Royce . :palec2: To je moje láska, to nezklame.

http://www.rolls-roycemotorcars.com/

takový Phantom nebo jeho coupé a nedej bože Drophead Coupé (a počkejte až bude RR4 v prodeji) , tak tomu já říkám vůz a né ty uječené bestie. I když k výkonu mám svoji úctu, ale já jsem přes ty větší autíčka, no.

Kdyb náhodou někdo měl zájem, tak v Drážďanech a nebo Mnichově Vám to prodají. V Drážďanech jsem byl a paráda.

http://www.rolls-roycemotorcars-dealer.com/dresden/

No a potom samosebou Mercedes, Lexus, Aston Martin, Bentley a další ............

Odkaz ke komentáři

proc se hadate kdyz nejlepsi je stejne Bentley...ach jo :)

Rolls ma proti bentley treba pekne blbe udelany kozeny sedacky :) To bych se ja stydel :)

Ty drž hubu a počítej dlužníky - neplatiče a neser se do rozhovoru dospělých :p

Mně se líbí RR a je to.

Stejně meleme o ničem, nikdy nám taková kára nebude říkat pane. Teda mně určitě ne, za ty prachy vím o lepších věcech. Mně bude stačit S6 Avant nebo S8, popřípadě nějaké É-čko,S-ko nebo ML či dej bůh SL, tedy když už by se na mne usmálo štěstí. :feve:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...