Leden 15, 200916 r nene a kde budes bydlet/delat? jj, talosi si s tim umi pohrat. ps.:lepsi bude SZ...aby si nekdo nestezoval za OT
Leden 15, 200916 r Autor Zrovna sem to chtel navrhnout, ze je to v nadpisu a posledni tri stranky moc fotek neni
Leden 16, 200916 r "Cuo re Sportivo" to jsou Alfy, clovek je kupuje srdcem I presto, ze jejich motory jsou problemove, tak jsou zaroven uzasne, trosku predimenzovane (1.6 88kW = to nemam ani ja na 1.9 s preplnovanim ) ale hlavne designove krasne auta (jedny z nejkrasnejsich, holt taliani to umi) ... Jo jo hoši Cuore sportivo jsem zažil na vlastní kůži a zase se k němu hodlám vrátit, tentokrát uvažuji o 156face 1,9JTD v plné výbavě. Ahoj Honza
Leden 16, 200916 r OrOrO : Alfy jsou proste Alfy a ta 156 po face je pekna, ale 159 to uz je jina liga P2M : I ta zluta ji slusi co akorat koukam,ze majitel si trochu nedava pozor viz leva spodni cast narazniku a zda se mi to, nebo i v mrizce je nejaky defekt, myslim tu levou (a koukam ze si s SPZ v predu hlavu nelame, ted ovsem nevim jestli skutecne staci jenom jedna a to vzadu ... ) Upraveno Leden 16, 200916 r od Zdenal C.
Leden 17, 200916 r Audi A8 4.2 nebrat. Po 150tis. odchazeji motory. Reditelovi tak odesel pri 160tis. a v servise mu rekli,ze je to u tehle motorizace normalni vec. A borec z obce to same,uz ma 3tydny audi v servise,zas motor k.o. oprava neco kolem 400t. souhlasím také jsem to slyšel... sestřenky manžel toto auto má a vysrale so mu to na dovče v Maďarsku motor KO tak sikoupil nové!!! jen nevím co to bylo za motorizaci
Leden 17, 200916 r Na té Fabii něco nesedí a pár úlovků z mého města: Upraveno Leden 17, 200916 r od Petta
Leden 17, 200916 r souhlasím také jsem to slyšel... sestřenky manžel toto auto má a vysrale so mu to na dovče v Maďarsku motor KO tak sikoupil nové!!! jen nevím co to bylo za motorizaci A rocnik taky asi nevis co ? Petto : Krasavci, a hlavne ty kola na tom MB jsou libovka Upraveno Leden 17, 200916 r od Zdenal C.
Leden 17, 200916 r A rocnik taky asi nevis co ? Petto : Krasavci, a hlavne ty kola na tom MB jsou libovka ročník 01 nebo 02... nejsem si jist
Leden 17, 200916 r já ti to nerozmlouval.... jen jsem napísal co jsem také slyšel.... a lze něco dokazovat když o tom vlastně nevím ždáné podrobné info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.