Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

za mne ta Octa II moc pěkný....jen mi tam chybý ještě nějaký samolepky :smich: ty voe, tak to je tuzing nejvyšších kvalit :ble ten majitel si měl koupit skříňovou Avii a i na tý by toho z tý Octy bylo moc :feve:

Ty wole...z mého Hradce Králové jo??? Tak to mě podržte...taková ostuda!!! Brrr...ale musi jezdit někde jinde protože v Hradci jezdí podobná hrůza ale toto je teda silnej extrém!!! :aggressive:

Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala :w00t1:
Tebe jsem tam taky videl aji jsem si te vyfotil :-) teda tebe primo ne ale fabku ano :-)
Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala :w00t1:

když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? :p copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? :smich:

Palo ty se tu teď objevíš poskromnu, ale co přízpěvek to "perla" (v dobrym slova smyslu) :palec2: styl maximal extrem hard tuning ...tos vzal kde :smich:

TA okta to je ochrana proti krádeži :) Takový auto nikdo nebude krást...to musí být tak o 40 kg těžší než série:)

Tak tak Bylzde. Hlavně by to trvalo neěkolik měsíců než by to z toho sloupal. :smich:

Kdo se nám to tu neobjevil :smich:

když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? :p copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? :smich:

Kdo se nám to tu neobjevil :smich:

...co jsem nepotkal cestou z práce :palec2:

post-2951-1240482712_thumb.jpg

Kde to je , je mi to povědomé ;)

'Woody'....Rychvald

To v takych ďurach jezdí také auta? On tam asi zabloudil lol

Taky jsem čuměl a drtil jsem to s HTPéčkem za nim !! :smich:

Co maš za auto? Odkud jsi?

....maximal extrem hard tuning,ty si wůl Pájo,to mě pojd :prc:

post-210-1240486522_thumb.jpg

Upraveno od Sejis

Ty jo, ta žába ma na sobě klíště lol

Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D

to je za hranicí vkusu !

Ty světýlka jsou jako ze š-120 boční blinkry :-)

Ty wole...z mého Hradce Králové jo??? Tak to mě podržte...taková ostuda!!! Brrr...ale musi jezdit někde jinde protože v Hradci jezdí podobná hrůza ale toto je teda silnej extrém!!! :aggressive:

znám jednoho adepta z toho kraje, který by byl schopen toto spáchat. už měl auto s podobnými světýlky... tak bych se nedivil kdyby to byl on. pablb jeden

...co jsem nepotkal cestou z práce :palec2:

kde v Rychvaldě? Nijk mi to nic neříká.

Palo, Sejis :doh :doh :smich: :smich: :smich:

Krysarr - toto ma Jirka Korn... Nic moc zvuk :D

• Autor

Zvuk jsem neslysel, ale vypada to moc hezky :) Ono malo co bude mit ve zvuku na predchozi Imprezu ;)

Upraveno od krysarr

Celkově koženy sedačky stojej za pět pismen... ;)

ja chci do dalsiho auta kuzi...daleko lepsi na udrzbu nez ty latky zasrany, ten mam kobinaci hruby latky a kuze v oplu a to je ale super, nejlepsi sedacky co jsem zatim mel

Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D

a kolik penez to muselo stat :(

ja nevim jestli to nedat na OC jako hruzu hruz... (jen doufam ze to nei clen :)

• Autor

Vittoooooo co ten sOpel, to nemyslis vazne!!? lol

Upraveno od krysarr

A nedej bože kdyby měla nožičky ... :D¨

To je ale šílený, co lidi dokážou udělat s hezkým autem :ble

Palo, Sejis :doh :doh :smich: :smich: :smich:

Krysarr - toto ma Jirka Korn... Nic moc zvuk :D

:kol-131::kol-138:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.