Duben 22, 200916 r za mne ta Octa II moc pěkný....jen mi tam chybý ještě nějaký samolepky ty voe, tak to je tuzing nejvyšších kvalit ten majitel si měl koupit skříňovou Avii a i na tý by toho z tý Octy bylo moc
Duben 22, 200916 r Ty wole...z mého Hradce Králové jo??? Tak to mě podržte...taková ostuda!!! Brrr...ale musi jezdit někde jinde protože v Hradci jezdí podobná hrůza ale toto je teda silnej extrém!!!
Duben 22, 200916 r Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala Tebe jsem tam taky videl aji jsem si te vyfotil :-) teda tebe primo ne ale fabku ano :-)
Duben 22, 200916 r Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz?
Duben 22, 200916 r Palo ty se tu teď objevíš poskromnu, ale co přízpěvek to "perla" (v dobrym slova smyslu) styl maximal extrem hard tuning ...tos vzal kde
Duben 22, 200916 r TA okta to je ochrana proti krádeži Takový auto nikdo nebude krást...to musí být tak o 40 kg těžší než série:)
Duben 23, 200916 r Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala Kdo se nám to tu neobjevil když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? Kdo se nám to tu neobjevil
Duben 23, 200916 r když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? ....maximal extrem hard tuning,ty si wůl Pájo,to mě pojd Upraveno Duben 23, 200916 r od Sejis
Duben 23, 200916 r Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D to je za hranicí vkusu ! Ty světýlka jsou jako ze š-120 boční blinkry :-)
Duben 23, 200916 r Ty wole...z mého Hradce Králové jo??? Tak to mě podržte...taková ostuda!!! Brrr...ale musi jezdit někde jinde protože v Hradci jezdí podobná hrůza ale toto je teda silnej extrém!!! znám jednoho adepta z toho kraje, který by byl schopen toto spáchat. už měl auto s podobnými světýlky... tak bych se nedivil kdyby to byl on. pablb jeden
Duben 24, 200916 r Autor Zvuk jsem neslysel, ale vypada to moc hezky Ono malo co bude mit ve zvuku na predchozi Imprezu Upraveno Duben 24, 200916 r od krysarr
Duben 24, 200916 r Celkově koženy sedačky stojej za pět pismen... ja chci do dalsiho auta kuzi...daleko lepsi na udrzbu nez ty latky zasrany, ten mam kobinaci hruby latky a kuze v oplu a to je ale super, nejlepsi sedacky co jsem zatim mel Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D a kolik penez to muselo stat ja nevim jestli to nedat na OC jako hruzu hruz... (jen doufam ze to nei clen
Duben 24, 200916 r Autor Vittoooooo co ten sOpel, to nemyslis vazne!!? Upraveno Duben 24, 200916 r od krysarr
Duben 24, 200916 r Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala A nedej bože kdyby měla nožičky ... ¨ To je ale šílený, co lidi dokážou udělat s hezkým autem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.