kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 za mne ta Octa II moc pěkný....jen mi tam chybý ještě nějaký samolepky ty voe, tak to je tuzing nejvyšších kvalit ten majitel si měl koupit skříňovou Avii a i na tý by toho z tý Octy bylo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ty wole...z mého Hradce Králové jo??? Tak to mě podržte...taková ostuda!!! Brrr...ale musi jezdit někde jinde protože v Hradci jezdí podobná hrůza ale toto je teda silnej extrém!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala Tebe jsem tam taky videl aji jsem si te vyfotil :-) teda tebe primo ne ale fabku ano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Palo ty se tu teď objevíš poskromnu, ale co přízpěvek to "perla" (v dobrym slova smyslu) styl maximal extrem hard tuning ...tos vzal kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 TA okta to je ochrana proti krádeži Takový auto nikdo nebude krást...to musí být tak o 40 kg těžší než série:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak tak Bylzde. Hlavně by to trvalo neěkolik měsíců než by to z toho sloupal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala Kdo se nám to tu neobjevil když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? Kdo se nám to tu neobjevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ...co jsem nepotkal cestou z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kde to je , je mi to povědomé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 'Woody'....Rychvald Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To v takych ďurach jezdí také auta? On tam asi zabloudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Taky jsem čuměl a drtil jsem to s HTPéčkem za nim !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Co maš za auto? Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) když něčemu nerozumíš, tak do toho nekecej, OK? copak neznáš styl maximal extrem hard tuning? to jsou základní neznalosti panáčku a s těmi chceš pořádat sraz? ....maximal extrem hard tuning,ty si wůl Pájo,to mě pojd Editováno: 23. Duben 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty jo, ta žába ma na sobě klíště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D to je za hranicí vkusu ! Ty světýlka jsou jako ze š-120 boční blinkry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ty wole...z mého Hradce Králové jo??? Tak to mě podržte...taková ostuda!!! Brrr...ale musi jezdit někde jinde protože v Hradci jezdí podobná hrůza ale toto je teda silnej extrém!!! znám jednoho adepta z toho kraje, který by byl schopen toto spáchat. už měl auto s podobnými světýlky... tak bych se nedivil kdyby to byl on. pablb jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ...co jsem nepotkal cestou z práce kde v Rychvaldě? Nijk mi to nic neříká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Palo, Sejis :doh :smich: Krysarr - toto ma Jirka Korn... Nic moc zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Zvuk jsem neslysel, ale vypada to moc hezky Ono malo co bude mit ve zvuku na predchozi Imprezu Editováno: 24. Duben 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Celkově koženy sedačky stojej za pět pismen... ja chci do dalsiho auta kuzi...daleko lepsi na udrzbu nez ty latky zasrany, ten mam kobinaci hruby latky a kuze v oplu a to je ale super, nejlepsi sedacky co jsem zatim mel Jedna OII z tuningu z Kopřivnice :-) mohl jsem na ni oci nechat :-D :-D velmi zajimavě pojatý tuning :-D a kolik penez to muselo stat ja nevim jestli to nedat na OC jako hruzu hruz... (jen doufam ze to nei clen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Vittoooooo co ten sOpel, to nemyslis vazne!!? Editováno: 24. Duben 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Také jsem ji v Kopřivnici viděl, kdyby měla ručičky, tak by svému majiteli naplácala A nedej bože kdyby měla nožičky ... ¨ To je ale šílený, co lidi dokážou udělat s hezkým autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Palo, Sejis :doh :smich: Krysarr - toto ma Jirka Korn... Nic moc zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.