Květen 18, 200916 r Chtela bys? 8.0 - 736kW .. kdo by to zivil..to žere i travu kolem cesty:) no právě..tak svézt se vtom ale živit,nene
Květen 18, 200916 r a kolem tohodle už jezdím dlouho, je to nechutně dlouhý. Tak tendle KW má odtahovka z Mostkovic u Prostějova. Pěkný autí a na 12 Voltů.
Květen 18, 200916 r no právě..tak svézt se vtom ale živit,nene No jo.. zivit to.. to vubec.. ale svezt..to je jine kafe...
Květen 19, 200916 r a kolem tohodle už jezdím dlouho, je to nechutně dlouhý. A co teprve když odtahuje soupravu tahač+návěs...ale prý ani nejmenší kruháky nejsou problém
Květen 19, 200916 r Jedna je z ulice, asi má někdo sklerozu a druhá je z minulého týdne z mého auta, takové malé výročí
Květen 19, 200916 r Nebo je to služební a stídají se v tom lidé. služební to je, ale jen moje To mám za dva roky a necelý měsíc.
Květen 20, 200916 r Autor Ten treti motorkar k nim nepatril, prekvapive Pekne to kruplo a dobra kalamitka...
Květen 20, 200916 r Autor Klasika jeste do prelomu tisicileti, nechapu, jaxe to nekomu mohlo kdy libit Myslim tyhle "mracitka" a podobne. Nastesti je tahle doba pryc...
Květen 20, 200916 r tak taky přikládám dnešní malinkej úlovek.....eště že je poblíž ten koš na okamžité vyhození Upraveno Květen 20, 200916 r od krozo
Květen 20, 200916 r to je hnus velebnosti asi čím víc nasávání a plastových píč.... tím víc to pojede, nebo nevim
Květen 20, 200916 r to je hnus velebnosti asi čím víc nasávání a plastových píč.... tím víc to pojede, nebo nevim
Květen 21, 200916 r misch...: to valí každým rokem Si to pamatuju ještě když jsem stuodavl v Brně, ale měl jsem za to, že pak byly nějaké problémy a snad jeden ročník nebyl, nebo si to s něčím pletu...
Květen 21, 200916 r jo nějaká výluka tam byla, nevím přesně ale asi jo ...pěkné OT že Upraveno Květen 21, 200916 r od krozo
Květen 21, 200916 r souhla, ta oranžová na tom HD je fakt úděsná jak někdo může dát na chopra takovouhle křiklavou hnusnou barvu (neřeknu na zaléhávačku, nebo nějaký endurko), ale tohle je fakt kýčovitý černá pěkně v kombinaci se slonovinově bílou by byla moc good
Květen 22, 200916 r Ohňostroje se na pryglu pořádají pravidelně myslím,že od roku 2002,předtím se dělal ohňostroj na Kraváku. Pro lidi kteří se přijdou nebo přijedou podívat je to možná dobrá zábava ,ale když se kolem toho motáte pracovně tak už Vás to pěkně s--e. jinak se budou pořádat i kdyby prygl měl prasknout, protože se v tom točí taková krupica o jaké se nám ani nezdá. 1 ohňostroj cca 2melcky a co všechno okolo to musí být lovů. Ahoj Honza
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.