Květen 27, 200916 r Hotel Santon zadní parking -"Zlatá šedesátá." Co dodat?[ attachment=147216:DSC_2032.JPG]
Květen 28, 200916 r tak to čumim, to auto bude mít snad i tachometr neposkvrněnej z toho motoru bych se nebál jíst
Květen 28, 200916 r V Čáslavi jsem byl též, ta felda stála za to, naj. cca 70 tis., za cenu 44000,- kč, jako nová, nikde náznak koroze, lahůdka
Květen 28, 200916 r Ta Octávka je otřesná.Stála nedávno přede mnou na semaforu u OBI...někteři lidi jsou prostě nesoudny a nebo nemaji vkus.
Květen 28, 200916 r Jedna z HK, na první pohled horor, na druhý pohled celkem ujde No koukal jsem na to 4x a ani na jeden pohled neujde
Květen 28, 200916 r já se na tu OII radši koukl 5x a je to hnus velebnosti nebejt všude ty chrom lišty (asi byly v akci) tak se na ní dá i dívat...ale tohle...tfuj čerte
Květen 29, 200916 r já se na tu OII radši koukl 5x a je to hnus velebnosti nebejt všude ty chrom lišty (asi byly v akci) tak se na ní dá i dívat...ale tohle...tfuj čerte čert souhlasí
Květen 29, 200916 r Jedna z HK, na první pohled horor, na druhý pohled celkem ujde Presne takto "vytunena" auta maji snad skoro vsichni cikani na Chomutovsku, jen preferuji znacku LADA a RENAULT19...
Květen 29, 200916 r tak to čumim, to auto bude mít snad i tachometr neposkvrněnej z toho motoru bych se nebál jíst V Čáslavi jsem byl též, ta felda stála za to, naj. cca 70 tis., za cenu 44000,- kč, jako nová, nikde náznak koroze, lahůdka Přesně jak píše Gerrik, nějaké km najeté má, ale ten motor je síla, to snad jezdilo jen v létě nebo to někdo komplet rozebral a vyčistil. A je to po ženské.
Květen 30, 200916 r toto jsem odlovil v Zurichu. Kolega co mne provázel říkal, že něco takového vidí poprvé I místní ochránci zákona se u toho tlemili. Jen mne trošku zarazilo, že si toho dál nevšímali, protože to stálo na vyhrazených místech pro taxi. Bylo to postavený z "kachny", jako sedadlo byl špalek
Květen 30, 200916 r jak vidíš, tak si prdel nedělám. Dokonce to budilo větší pozornost jak 2 Maybachy(pohromadě), kterých si nikdo ani nevšímal, zato toto bylo co do zájmu opravdu středem pozornosti.
Květen 30, 200916 r Nevím co to bylo, ale narazil jsem na 2ks spolu jedoucí, jeden z nich měl boky v takové zlatavě až hnědé barvě a druhej celej černej. Za něma se nikdo ani neotočil, ale po tom podivném vozítku každej čuměl Podle toho pruhu na bocích se mi podařilo ty Maybachy identifikovat a mělo by jich být vyrobeno jen 100ks, takže jsem viděl hned 2% A je to něco co je vyrobeno letos.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.