cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nějaká autíčka chycená dnes ve městě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hmmm...krásnej to Mustang.Chtěl bych mit někdy auto co jen tak někdo nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Hotel Santon zadní parking -"Zlatá šedesátá." Co dodat?[ attachment=147216:DSC_2032.JPG] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 No to je nádhera. Taky jsem se v ní vozil. Super OrOrO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Na terase a v hotelové hale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Na hladině před hotelem- odpal za 2,5 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nieco z KUWAITSKYCH ulic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 A este nieco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 To ferrary je super. Klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 felicie, r.v. 1996 (zbytek z OPENDAY 2009 tady) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak to čumim, to auto bude mít snad i tachometr neposkvrněnej z toho motoru bych se nebál jíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jedna z HK, na první pohled horor, na druhý pohled celkem ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 V Čáslavi jsem byl též, ta felda stála za to, naj. cca 70 tis., za cenu 44000,- kč, jako nová, nikde náznak koroze, lahůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ta Octávka je otřesná.Stála nedávno přede mnou na semaforu u OBI...někteři lidi jsou prostě nesoudny a nebo nemaji vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jedna z HK, na první pohled horor, na druhý pohled celkem ujde No koukal jsem na to 4x a ani na jeden pohled neujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já se na tu OII radši koukl 5x a je to hnus velebnosti nebejt všude ty chrom lišty (asi byly v akci) tak se na ní dá i dívat...ale tohle...tfuj čerte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já se na tu OII radši koukl 5x a je to hnus velebnosti nebejt všude ty chrom lišty (asi byly v akci) tak se na ní dá i dívat...ale tohle...tfuj čerte čert souhlasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jedna z HK, na první pohled horor, na druhý pohled celkem ujde Presne takto "vytunena" auta maji snad skoro vsichni cikani na Chomutovsku, jen preferuji znacku LADA a RENAULT19... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak to čumim, to auto bude mít snad i tachometr neposkvrněnej z toho motoru bych se nebál jíst V Čáslavi jsem byl též, ta felda stála za to, naj. cca 70 tis., za cenu 44000,- kč, jako nová, nikde náznak koroze, lahůdka Přesně jak píše Gerrik, nějaké km najeté má, ale ten motor je síla, to snad jezdilo jen v létě nebo to někdo komplet rozebral a vyčistil. A je to po ženské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 toto jsem odlovil v Zurichu. Kolega co mne provázel říkal, že něco takového vidí poprvé I místní ochránci zákona se u toho tlemili. Jen mne trošku zarazilo, že si toho dál nevšímali, protože to stálo na vyhrazených místech pro taxi. Bylo to postavený z "kachny", jako sedadlo byl špalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 To si děláš prču, ne? Že by Rumuni vyrazili do světa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jak vidíš, tak si prdel nedělám. Dokonce to budilo větší pozornost jak 2 Maybachy(pohromadě), kterých si nikdo ani nevšímal, zato toto bylo co do zájmu opravdu středem pozornosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nevím co to bylo, ale narazil jsem na 2ks spolu jedoucí, jeden z nich měl boky v takové zlatavě až hnědé barvě a druhej celej černej. Za něma se nikdo ani neotočil, ale po tom podivném vozítku každej čuměl Podle toho pruhu na bocích se mi podařilo ty Maybachy identifikovat a mělo by jich být vyrobeno jen 100ks, takže jsem viděl hned 2% A je to něco co je vyrobeno letos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machoš Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak tohle jsem vyfotil u nás na Vsetíně před Hypernovou . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Vyfoceno ve Vyškově před Kauflandem, asi měli slevu na chromové pásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.