Červen 15, 200916 r a za drevo za voknem dostane kazdej vod tomase pres drzku nebo co? jeho problem ne, co si veze?
Červen 15, 200916 r a za drevo za voknem dostane kazdej vod tomase pres drzku nebo co? jeho problem ne, co si veze? niceho jineho jsem si nevsiml, tak netusim co ho tak trapi :-)
Červen 15, 200916 r Pěkná kolečka vzdy ked vidim ten Golf, tak mi spadne sanka proste dokonaly WOW efekt A ten zvuk motora, ach...
Červen 15, 200916 r to nevíte jo? neznáte mapu!! jeste jeden hotel mam na hluboký :-) http://www.hotelstekl.cz/uvod.html a na hrubý skále ve foajé jsem dokonce zvěčněn na plátně i se jmenovkou :-) akorát tedy neoholen bych blil normálně, a to si řiká kamarád
Červen 16, 200916 r Ad psi v Sofii - kdyby jen na ulicich, ale ono se to toula i po letisti... A to nemluvim o takove Gruzii... no ono v Sofii hned u letiště je romské gheto a tak není problem hned u letiště vidět metr od cesty pasoucí se vyhublé koně, osly,...masakr.
Červen 16, 200916 r nejak sem nepochopil tomaseb a jeho foto pazouta co tam jako ma? amogh - karle ty vole to je moc tohle... v zime tam jedem na besidku woe, kufr plnej roští
Červen 16, 200916 r a za drevo za voknem dostane kazdej vod tomase pres drzku nebo co? jeho problem ne, co si veze? a ty by jsi si to naházel do kufru? Pěknej kentusák
Červen 16, 200916 r a ty by jsi si to naházel do kufru? Pěknej kentusák tak lepší když mi v autě bude vonět dřevo než kdybych tam čuchal zatuchlý cigára.To je u mě daleko větší prasárna
Červen 16, 200916 r tak tak kluci.. vune dreva je teda prijemnejsi nez pulka vuni co si dokazu predstavit. by me zajimalo co tam vozis ty a kdyz jeste v aute hukls tak je mi jasno ja vez minule v octavce sest jidelnich zidli, a co
Červen 16, 200916 r Autor tak tak kluci.. vune dreva je teda prijemnejsi nez pulka vuni co si dokazu predstavit. Ja to nedavno pri stehovani naslapal tak, ze jsme to nakladnim vytahem vezli na 2 jizdy Ale je fakt, ze v aute byla skulina akorat na nohy k pedalum. Jinak zakoureny auta taky nesnasim. Hlavne to pak smrdi navzdy. Tatik dobre tri roky nekouri a od volantu jeho kary mi smrdi ruce vzdycky. Docela mazec by s tim drevem byl, kdyby to nekam poslal, nejlip pres strechu, zase dalsi bezhlavej...
Červen 16, 200916 r U nás je prodávali pro vyvolené po 20 až 30 tis, fungl nové auta, kolega jich bral 20 , to byl potom vyvar :smich: Vytopene auto strasne smrdi po bahne a pliesni. To auto uz nikdo nevycisti od toho bordelu. Na tie auta nie je ziadna zaruka.!!!!! NEVERIM TOMU ZE TIE AUTA SA PREDAVALI!!!!!
Červen 16, 200916 r ja bych tomu veril, dyt takhle se tady prodalo hodne zigulu uz za komancu, ktery byly vyplaveny.. kseft se da udelat se vsim prochy
Červen 16, 200916 r Tak pridám jednu pre TomasB, je z jedného zrazu kde nám Laci L&K doniesol drevo...
Červen 16, 200916 r Vytopene auto strasne smrdi po bahne a pliesni. To auto uz nikdo nevycisti od toho bordelu. Na tie auta nie je ziadna zaruka.!!!!! NEVERIM TOMU ZE TIE AUTA SA PREDAVALI!!!!! Byly případy, že se zatopená auta od místních prodejců a autobazarů dostala do prodeje, ale nevím, jestli tady z toho skladu to šlo ven...možná za pakatel bez jakýchkoliv záruk.
Červen 16, 200916 r :smich: Vytopene auto strasne smrdi po bahne a pliesni. To auto uz nikdo nevycisti od toho bordelu. Na tie auta nie je ziadna zaruka.!!!!! NEVERIM TOMU ZE TIE AUTA SA PREDAVALI!!!!! Oni to neprodávali potom přímo v salonu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.