Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ad psi v Sofii - kdyby jen na ulicich, ale ono se to toula i po letisti... A to nemluvim o takove Gruzii...

no ono v Sofii hned u letiště je romské gheto a tak není problem hned u letiště vidět metr od cesty pasoucí se vyhublé koně, osly,...masakr.

Vloženo
a ty by jsi si to naházel do kufru? Pěknej kentusák :help:

tak lepší když mi v autě bude vonět dřevo než kdybych tam čuchal zatuchlý cigára.To je u mě daleko větší prasárna

Vloženo

tak tak kluci.. :)

vune dreva je teda prijemnejsi nez pulka vuni co si dokazu predstavit.

by me zajimalo co tam vozis ty a kdyz jeste v aute hukls tak je mi jasno :)

ja vez minule v octavce sest jidelnich zidli, a co :)

Vloženo
tak tak kluci.. :)

vune dreva je teda prijemnejsi nez pulka vuni co si dokazu predstavit.

Ja to nedavno pri stehovani naslapal tak, ze jsme to nakladnim vytahem vezli na 2 jizdy :) Ale je fakt, ze v aute byla skulina akorat na nohy k pedalum.

Jinak zakoureny auta taky nesnasim. Hlavne to pak smrdi navzdy. Tatik dobre tri roky nekouri a od volantu jeho kary mi smrdi ruce vzdycky.

Docela mazec by s tim drevem byl, kdyby to nekam poslal, nejlip pres strechu, zase dalsi bezhlavej...

Vloženo
U nás je prodávali pro vyvolené po 20 až 30 tis, fungl nové auta, kolega jich bral 20 , to byl potom vyvar :palec2:

:smich: :smich: Vytopene auto strasne smrdi po bahne a pliesni. To auto uz nikdo nevycisti od toho bordelu. Na tie auta nie je ziadna zaruka.!!!!! NEVERIM TOMU ZE TIE AUTA SA PREDAVALI!!!!!

Vloženo
:smich::smich: Vytopene auto strasne smrdi po bahne a pliesni. To auto uz nikdo nevycisti od toho bordelu. Na tie auta nie je ziadna zaruka.!!!!! NEVERIM TOMU ZE TIE AUTA SA PREDAVALI!!!!!

Byly případy, že se zatopená auta od místních prodejců a autobazarů dostala do prodeje, ale nevím, jestli tady z toho skladu to šlo ven...možná za pakatel bez jakýchkoliv záruk.

Vloženo
:smich: :smich: Vytopene auto strasne smrdi po bahne a pliesni. To auto uz nikdo nevycisti od toho bordelu. Na tie auta nie je ziadna zaruka.!!!!! NEVERIM TOMU ZE TIE AUTA SA PREDAVALI!!!!!

Oni to neprodávali potom přímo v salonu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...