Srpen 16, 200718 r no a tohle premistovadlo lodicek a lodi se ritilo po silnici v pristavu v San Benedetu
Srpen 19, 200718 r Trochu jine fotky.... .Nedávno naše město navštívili motorkáři konala se oslava nejmenovaného radia a tak si pozvali početnou skupinu vyznavačů "jedné stopy".To že jich přijelo mraky,všichní oháknuty v modelech a-lá "Modrá ústřice",o respektování nějakých dopravních pravidel jsem si mohl nechat jen zdát a že nám předváděli řev jako při přistání boeingu a hrábaní zadního kola na místě jsem celkem pochopil a toleroval.Ale to,že s parkováním si nedělali vůbec žadný problem mě nakrklo maximalně. Jediný co sem na podobný akci pochopil je,že čím menší řidič tím šírší řídítka. a čím větší pitomec tím větší rohy na helmě.Tímto se omlouvám všem slušným motorkářům za svuj názor a ten zbytek posílam víte kam........ Upraveno Srpen 19, 200718 r od raca
Srpen 19, 200718 r ATC Merkur... prijeli dve autka...a 4 krasne slečinky...ale než sem našl foak.... jedno odjelo....a slecny se rozprchli..:-P
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.