Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Minulej tejden bylo cvičení IZS (hasiči, Záchranka, Policajti) na téma zřícený letadlo se 40i lidma.

To pod plachtou je opravdu jen pro znalce nebo dřív narozený. Ikdyž já sem stím jako špunt jezdil (v 1Oi letech). A to su ročník 1980.

Vloženo

Minulej tejden bylo cvičení IZS (hasiči, Záchranka, Policajti) na téma zřícený letadlo se 40i lidma.

To pod plachtou je opravdu jen pro znalce nebo dřív narozený. Ikdyž já sem stím jako špunt jezdil (v 1Oi letech). A to su ročník 1980.

aha cvičeni asi si pujčily z muzea :D, a na to auto co je pod plachtou necham teda zkušenejšich a budu sledovat kdo to uhadne :) jinak jsem videl že maš zbírku modelu kamionu :)

Vloženo

Máš na mysli tohle?

Jo, to je ona. Podvozek měl centrální rouru zakončenou setrvačníkem. Zezadu byl vidět jak se točí. Měli je různě pomalovaný. Bylo to pěkný když se točily.

Vloženo

Ahoj.

Vedle v ulici v sobotu byla Avia-stěhovák a dovezla hromady "našich" oblíbených spoluobčanů!

Mám ohromnou radost...:aggressive:

Ale je vidět že je jiná doba.

Dřív povoz s kobylou a housle, pak žigulíky s lopatama a nyní....:

A6

post-33603-093837200 1284354663_thumb.jp

Vloženo

:palec2: Jj, má to tam brutálně navařený.

To si vždycky vzpomenu na Bolka Polívku jak vařil vejfuk v Romingu :smich:

Před fávem stojí ještě Hyundai Lantra (bez pohybu asi 2 roky) a dál Ford Mondeo a občas i Peugeout 206 cc (cabrio).

Zde je detailek: post-33603-063684400 1284356991_thumb.jp

Příště ten samo domo tuzing ofotím detailně ;)

Vloženo

Zeleno černá Škoda Liaz 706 R? :)

Jasně, je to TATRA 141. Velká kabina, krátká korba. Moc dobře si na ně pamatuju. Sloužil jako tahač podvalníků

Máš na mysli tohle?

Ty co sázeli na Tatru 141 maji pravdu :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...