Září 10, 201014 r Otázka pro znalce: Nebudu se ptát na barvu, ale na tovární značku a typ auta zkovanýho pod plachtou.
Září 10, 201014 r Něco co zte mohli nedávno potkat v Olomouci: Tak to jsem teda nevidel to jde do šrotu nebo na renovaci do muzea ? a to co se skríva pod plachtou netušim,to asi jezdila jak ja jsem byl na houbach
Září 10, 201014 r Minulej tejden bylo cvičení IZS (hasiči, Záchranka, Policajti) na téma zřícený letadlo se 40i lidma. To pod plachtou je opravdu jen pro znalce nebo dřív narozený. Ikdyž já sem stím jako špunt jezdil (v 1Oi letech). A to su ročník 1980.
Září 10, 201014 r Minulej tejden bylo cvičení IZS (hasiči, Záchranka, Policajti) na téma zřícený letadlo se 40i lidma. To pod plachtou je opravdu jen pro znalce nebo dřív narozený. Ikdyž já sem stím jako špunt jezdil (v 1Oi letech). A to su ročník 1980. aha cvičeni asi si pujčily z muzea , a na to auto co je pod plachtou necham teda zkušenejšich a budu sledovat kdo to uhadne jinak jsem videl že maš zbírku modelu kamionu
Září 11, 201014 r Jasně, je to TATRA 141. Velká kabina, krátká korba. Moc dobře si na ně pamatuju. Sloužil jako tahač podvalníků
Září 11, 201014 r Máš na mysli tohle? Jo, to je ona. Podvozek měl centrální rouru zakončenou setrvačníkem. Zezadu byl vidět jak se točí. Měli je různě pomalovaný. Bylo to pěkný když se točily.
Září 12, 201014 r Jo, to je ona. Podvozek měl centrální rouru zakončenou setrvačníkem. Zezadu byl vidět jak se točí. Měli je různě pomalovaný. Bylo to pěkný když se točily. Tak a mame tady vítěze
Září 12, 201014 r Admiral Rally Vyškov Byl jsi se kouknout na relly jo ? přistí týden jsem ve Výškově snad bude hezky
Září 13, 201014 r Ahoj. Vedle v ulici v sobotu byla Avia-stěhovák a dovezla hromady "našich" oblíbených spoluobčanů! Mám ohromnou radost... Ale je vidět že je jiná doba. Dřív povoz s kobylou a housle, pak žigulíky s lopatama a nyní....: A6
Září 13, 201014 r Jj, má to tam brutálně navařený. To si vždycky vzpomenu na Bolka Polívku jak vařil vejfuk v Romingu Před fávem stojí ještě Hyundai Lantra (bez pohybu asi 2 roky) a dál Ford Mondeo a občas i Peugeout 206 cc (cabrio). Zde je detailek: Příště ten samo domo tuzing ofotím detailně
Září 13, 201014 r Zeleno černá Škoda Liaz 706 R? Jasně, je to TATRA 141. Velká kabina, krátká korba. Moc dobře si na ně pamatuju. Sloužil jako tahač podvalníků Máš na mysli tohle? Ty co sázeli na Tatru 141 maji pravdu :palec2: :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.