Vlasta Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Asi budeš překvapenej,ale je to škodovka. Škoda 1100 GT ÚVMV Dvoudveřové dvoumístné kupé, motor vzadu a pohon zadních kol. Řadový čtyřválec s rozvodem OHV, objem 1140 cm³, vrtání 73 mm a zdvih 68 mm, komprese 12,0, dvojitý karburátor Weber, výkon 55 kW (75 koní) DIN při 5750 ot/min, točivý moment 105 Nm při 4000 ot/min. Čtyřstupňová převodovka, rozvor 2200 mm, rozchod kol 1260/1245 mm, vnější rozměry 3880x1505x1125 mm, hmotnost 816 kg, maximální rychlost 175 km/h, zrychlení na stovku za 13,7 s. Prototyp sportovního vozu s upraveným motorem Škoda 110 Rallye, vyvinutý v letech 1966 až 1969 v Ústavu pro výzkum motorových vozidel v Praze a dokončený roku 1970. V roce 1971 bylo kupé 1100 GT vystaveno na ženevském autosalonu . Výroba se plánovala ve Svazarmu Odry, kde byla rozpracována čtyřkusová série. Celkem bylo individuálně postaveno 7 vozů. Vystavený vůz, postavený v roce 1976. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Huuuustýýýýý. Tak to teda ČUMIM.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlino Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 tak ještě sem našel jednu zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 (editace) Globus Zličín,nádherný stav vozu Editováno: 23. Říjen 2010, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Fotil sem v Brně před týdnem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Kamarád jel ve Felicii. Skončil "pouze" s trojitou zlomeninou(otevřenou) ruky, roseklým obočím a potlučenýma žebrama. Ten druhej byl jenom pochroumanej. Museli při nich stát všichni svatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 to 'lucky.jack': Ty bláho to musela být pěkná prda. Kamarád může zapíjet svoje další narozeniny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Tak to teda musela byt prda teda riadna. Fidzina ani nevypada zle na to, ze sa zrazila s audi, ktore je galakticky vzdialene bezpecnostou. Zaujmali by ma detailiky. Bol kamarat zapasany atd....? Dakujem a zelam mu skore uzdravenie. Auta vypadaju hrozivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 co bolo pricinou? smyk, mikrospanok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Příčinou byl pravděpodobně mikrospánek. Nikdo to zatím pořádně nezjistil. Mohlo to bejt mnohem horší, kdyby kámoš neuhýbal ke krajnici. Bohužel nebylo kam uhnout, protože všude byly stromy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Fotil sem v Brně před týdnem :-) Pěkna Fabika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Ta Octa nema nejake male pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 14"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Mne sa to zda ako 15" ale s gumami pre Fabiu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 V pondělí jsem viděl ... viz, níže Ale propracování musím uznat dobrý-pán svařuje nerez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Pán nerez nesvařuje to světýlko je originál výroba. St.ročníky znají. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Díky Honzo za poučení nicméně sám jsem to couvací světýlko měl na staré oktávce-takže vím že je origo. Navíc chrom. Měl jsem na mysli tu nerezovou trubičku zespoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Dodo tak teď se Ti zase musím omluvit Já nepoznal jsem ,že je to nerezová trubička ,myslel jsem že je to nějaká šedá bužírka. No jo jsem už starší pán a oči mně tak neslouží. Ahoj Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Honzo v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 Tak taky něco přidám.. První fotka mluví sama za sebe ( Jasný AIRBRUSH :-D) a další jsou z cesty Ostava - Opava. Jezdil jsem denne 14 dni tuhle cestu a potkal jsem tam minimalne 8 havárek. Poslední kterou jsem zanamenal byla Auto vs Motorkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Tu Cozu si pamatuju!!!!!! To bylo myslim minule leto,nebo predminule? Rozvazim tam baliky a videl jsem to,to se nekomu muselo ULEVIT...? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Tu Cozu si pamatuju!!!!!! To bylo myslim minule leto,nebo predminule? Rozvazim tam baliky a videl jsem to,to se nekomu muselo ULEVIT...? :smich: Leto 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Mít HTP a dát na to chromované popisky SPORT a TURBO je dobrá úchylárna. O bílém tygrovi za oknem nemluvě Hlavně že mu svítěj všechny LEDky v brzdovce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.