Geoo Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 (editace) Tady jeden ulovek oktávky z Pyro Caru Editováno: 12. Září 2007, autor: Geoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Medici-Mimice trochu hořelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Omiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Pri prochazce v Upici pod namestim krasny kousek - foceno mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Omiš Doufam ze si tam byl soukrome a ne pracovne!!!! Navstivil si taky Radcicke mlynice nebo jak se to jmenuje??? já jsem byl nejdřív v Monte Carlu a pak v Medici-Mimice,jak píšeš,tam jsem nebyl,jenom okolo Omiš,Split,Makarska na lodi a skůtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Omiš Ty woe...Kuciii..Neprovokujte..! nastesti me to ceka uz o vikendu!! BTW ty kopce v Omisi to je proste pecka!! Jo a jinak sem vam sem chtel hodit ulovek z ulice alias Davona,kterej prede mnou vcera jel ob auto,ale jelikoz jel jako cune,tak sem to nestihl... to není provokativní,opravdu neéé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 tak taky něco. Kdo si myslíte, že je Praha ucpaná, tak vás možu ujistit, že v Sofii je to asi horší. Navíc tam nějaký pravidla moc nehrajou roli. Takže se v dopravních špičkách prostě do křižovatky klidně naserou ze všech směrů aby si pak mohli vzájemně nadávat a vztekat se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 tak tady pár hp a vzorek celkem běžného vozového parku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Vojskové zkoušky T-810. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak přidám svůj úlovek. Nádherná Cordoba, perfektní zakytování zadních dveří (zavařené nebyli, ten tmel vlevo dokonce praskal) škoda jako nápad perfekt na co vařit když můžu sádrovat. Lak se moc nepovedl, ale majitel věděl, že se má lakovat do kříže, byli zřetelné tahy vodorovné i svislé, pak bohužel asi došel sprej. No a M3 zrcátka prostě bomba taky si je jednou pořídím, ale chci k nim i BMW a aby tam byli už v sérii. Jediné co nevím proč kouká dole pod nárazníkem červený kabel, napadají mě dvě varianty, buď to je místo tažného oka tažná smyčka, nebo to má přídavné napájení jistě kvalitní stereo aparatury. Fakt mě ta Cordoba dostala, ještě teď mám problém zachovat vážnou tvář když ji vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dneska jsem kousek za Brnem vyfotil tohle Mini Nejslepsi je jak na tom ma pridelany to tazny....Kdoví co za tim asi tahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 tak tady pár hp a vzorek celkem běžného vozového parku Ta příroda je ovšem super ! jo ta je pěkná. jinak je to strašná nuzota. A bulhaři si očividně se stanováním, rozděláváním ohňů, ježděním autem po lese a podobně nedělají hlavu. Že je to třeba v národním parku? Kde je problém? Zajímavé je, že i s tímto benevolentním přístupem nemají problém s devastací. Spíš se obávám, že tu prakticky neporušenou přírodu tak jak tam je tisíce let brzo rozjebe EU stavbama hotelů a podobně. Prostě WHAT EVER YOU WANT, YOU CAN. Jinak se jedná o pohoří Rila. A už tam byl první letošní sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Včera na D1, výjezd v Prahy..........SL600 V12 !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak si jedu po Evropské a najednou Octa se světelnými rampami. Omlouvám se za kvalitu, ale bylo to během jízdy a mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) Také přihodím co jsem v uplynulém víkendu zaregistroval ...Superb HTP :-) v sobotu v H.K. a FRS dnes na MX Třemošnice. Editováno: 16. Září 2007, autor: Jirkasss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) Hamburg Editováno: 16. Září 2007, autor: Radec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jeden Leon z Německa z rally, moc krásný 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 a jeden moc hezký veteránek z víkendu. Něco takového by se mi moc líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Jedna nadherna FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Dnes o půl deváté před OBI v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Chorvatsko, riviéra Šibenik - chorvatští cajti aktivně odtahují auto nějakého německého turisty, co zaparkoval, kde neměl... No nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby úplně stejně blbě neparkovala další 2 auta, která ovšem měla chorvatské SPZtky a pro které se už odtahovka nevrátila. Člověk pak má více než jen pocit, že se tu měří dvojím metrem a turista je brán za dojnou krávu, která zaplatí všechno... Takže se určitě vyplatí být na dovolené za toho hodného blbečka, který předpisy striktně dodržuje, ikdyž všude okolo místní řidiči vyvádějí pikačoviny. Jenže oni prostě můžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tohohle krasavce jsem nafotil, když jsem si šel objednávat nové autíčko Bohužel to nebylo tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Také přihodím co jsem v uplynulém víkendu zaregistroval ...Superb HTP :-) v sobotu v H.K. a FRS dnes na MX Třemošnice. nefotil jsem to ja,ale kolega,praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Velmi důrazný zákaz. a ro se mi tam ještě jedna nevešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.