Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to Sniper_2003: Jak víš že je lepší? Je někde laboratorní srovnání?

Mého kolegy z práce kamarád si nechal dělat rozbor. Údajně na rozborech má dobrého kamaráda. Brala se prémiová nafta z Benziny (VERVA) ze Shellu (nevím jak je to přesně V-power) a z Orlenu (ON VERVA). Česká Verva dopadla velmi dobře, ale polská ještě o něco lépe. Prý tam nebylo nějakých složek tolik - což nám bylo vysvětleno že je to lepší když jich tam je co nejméně. Moc jsem tomu výkladu nerozuměl nejsem chemik. :smich: No a V-power byl dobrej, ale podstatně horší než polská Verva. :palec2:

Ale podle mého názoru (tankuji jak na ORLENU tak na BENZINĚ), když natankuji auto českou Vervou zdá se mi motor tišší. Ale na to pomohl VIF. Ten už přidávám pořád a motor je i na polskou Vervu stejně tichý.

Toto jsou mé poznatky tak doufám,že mě ostatní neukamenují. ;)

Upraveno od Sniper_2003

ehm neci nakup

post-3876-0-83170800-1313920050_thumb.jp

V Náchodě

post-3876-0-86417500-1313920281_thumb.jp

Upraveno od Host

Nejhezčí je ta koncovka výfuku vedle tažného. Dává to tomu autu šmrnc............ :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

to je asi nejaka high tech - ved cez tu koncovku presvita svetlo :kol-98:

Sakra,to jsem si ani pořádně nevšimnul,jinak bych vyfotil detail té "inovace" výfuku. :smich: :smich: :smich:

A místo sloganu "UMĚLA JSEM SE NARODIT" by měl být "NECHTE MĚ VE STUDU ZEMŘÍT" :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Není na ní nic moc zvláštního,ale potěší to,když na balkáně jezdí s našimi výrobky.....

post-33271-0-44889000-1314343793_thumb.j

Bosna i Hercegovina ;)

V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu :palec2:

Přesně tak,hlavně to potěší,když člověk vykoukne z apartmánu a pod ním stojí škodovky.Mimo mojí a bosenské octavie tam byl ještě superb z HR. :palec2:

ten to dnes zapichol :prc:

post-23679-0-54555200-1314349819_thumb.j

Z jedné motor show tady u nás na osadě :)

post-53215-0-10736700-1314349842_thumb.j

Upraveno od Jehla23

V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu :palec2:

Zvláště jejich policejní složky. Krom VW Transporteru jsem viděl jenom Octy v kombajnu. :)

Jj-zde je můj úlovek ze Splitu:

post-33603-0-63140100-1314702735_thumb.j

Úprava proti chodcům :crutch:

Tohle mi fakt nedělejte.

Až do tmy kopu rýhu na kabel v ne zrovna "příjemném" terénu, mám už toho fakt plné koule a teď tohle :feve: .

Mně chcete zabít?!

:ble :ble

Wojnare,tak se na tyto "exponáty" dívej vždy ráno. Alespoň se pořádně probudíš. :smich: :smich:

Tak já se kouknul po ránu a radost z toho nemám. Asi měl hoch hodně zbytečných trubek... :aggressive:

Nicméně díky váze má zase lepší průraznost lol

Upraveno od Dodo-Kolín

Tá octavia vyzera ako Land Cruiser :smich:

To je zamaskovany tajny prototyp O3 Scout lol Paradne spy fotky :palec2:

Upraveno od Cjoctavian

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.