Srpen 21, 201114 r to Sniper_2003: Jak víš že je lepší? Je někde laboratorní srovnání? Mého kolegy z práce kamarád si nechal dělat rozbor. Údajně na rozborech má dobrého kamaráda. Brala se prémiová nafta z Benziny (VERVA) ze Shellu (nevím jak je to přesně V-power) a z Orlenu (ON VERVA). Česká Verva dopadla velmi dobře, ale polská ještě o něco lépe. Prý tam nebylo nějakých složek tolik - což nám bylo vysvětleno že je to lepší když jich tam je co nejméně. Moc jsem tomu výkladu nerozuměl nejsem chemik. No a V-power byl dobrej, ale podstatně horší než polská Verva. Ale podle mého názoru (tankuji jak na ORLENU tak na BENZINĚ), když natankuji auto českou Vervou zdá se mi motor tišší. Ale na to pomohl VIF. Ten už přidávám pořád a motor je i na polskou Vervu stejně tichý. Toto jsou mé poznatky tak doufám,že mě ostatní neukamenují. Upraveno Srpen 21, 201114 r od Sniper_2003
Srpen 22, 201114 r Nejhezčí je ta koncovka výfuku vedle tažného. Dává to tomu autu šmrnc............ :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
Srpen 22, 201114 r Sakra,to jsem si ani pořádně nevšimnul,jinak bych vyfotil detail té "inovace" výfuku. :smich:
Srpen 22, 201114 r A místo sloganu "UMĚLA JSEM SE NARODIT" by měl být "NECHTE MĚ VE STUDU ZEMŘÍT" :smich: :smich: :smich:
Srpen 26, 201114 r Není na ní nic moc zvláštního,ale potěší to,když na balkáně jezdí s našimi výrobky.....
Srpen 26, 201114 r Bosna i Hercegovina V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu
Srpen 26, 201114 r Přesně tak,hlavně to potěší,když člověk vykoukne z apartmánu a pod ním stojí škodovky.Mimo mojí a bosenské octavie tam byl ještě superb z HR.
Srpen 30, 201114 r V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu Zvláště jejich policejní složky. Krom VW Transporteru jsem viděl jenom Octy v kombajnu.
Srpen 30, 201114 r Tohle mi fakt nedělejte. Až do tmy kopu rýhu na kabel v ne zrovna "příjemném" terénu, mám už toho fakt plné koule a teď tohle . Mně chcete zabít?!
Srpen 30, 201114 r Wojnare,tak se na tyto "exponáty" dívej vždy ráno. Alespoň se pořádně probudíš. :smich:
Srpen 31, 201114 r Tak já se kouknul po ránu a radost z toho nemám. Asi měl hoch hodně zbytečných trubek... Nicméně díky váze má zase lepší průraznost Upraveno Srpen 31, 201114 r od Dodo-Kolín
Srpen 31, 201114 r To je zamaskovany tajny prototyp O3 Scout Paradne spy fotky Upraveno Srpen 31, 201114 r od Cjoctavian
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.