David Melicharik Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 nejlepsi je tam to ABS a katalysator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 (editace) to Sniper_2003: Jak víš že je lepší? Je někde laboratorní srovnání? Mého kolegy z práce kamarád si nechal dělat rozbor. Údajně na rozborech má dobrého kamaráda. Brala se prémiová nafta z Benziny (VERVA) ze Shellu (nevím jak je to přesně V-power) a z Orlenu (ON VERVA). Česká Verva dopadla velmi dobře, ale polská ještě o něco lépe. Prý tam nebylo nějakých složek tolik - což nám bylo vysvětleno že je to lepší když jich tam je co nejméně. Moc jsem tomu výkladu nerozuměl nejsem chemik. No a V-power byl dobrej, ale podstatně horší než polská Verva. Ale podle mého názoru (tankuji jak na ORLENU tak na BENZINĚ), když natankuji auto českou Vervou zdá se mi motor tišší. Ale na to pomohl VIF. Ten už přidávám pořád a motor je i na polskou Vervu stejně tichý. Toto jsou mé poznatky tak doufám,že mě ostatní neukamenují. Editováno: 21. Srpen 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 ehm neci nakup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 (editace) V Náchodě Editováno: 21. Srpen 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 umela se narodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Nejhezčí je ta koncovka výfuku vedle tažného. Dává to tomu autu šmrnc............ :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 to je asi nejaka high tech - ved cez tu koncovku presvita svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Sakra,to jsem si ani pořádně nevšimnul,jinak bych vyfotil detail té "inovace" výfuku. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 A místo sloganu "UMĚLA JSEM SE NARODIT" by měl být "NECHTE MĚ VE STUDU ZEMŘÍT" :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Není na ní nic moc zvláštního,ale potěší to,když na balkáně jezdí s našimi výrobky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Bosna i Hercegovina V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Přesně tak,hlavně to potěší,když člověk vykoukne z apartmánu a pod ním stojí škodovky.Mimo mojí a bosenské octavie tam byl ještě superb z HR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 ten to dnes zapichol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 (editace) Z jedné motor show tady u nás na osadě Editováno: 26. Srpen 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 V Chorvatsku je Škodovka docela oblíbená-já tam potkal hafo aut okřídleného šípu Zvláště jejich policejní složky. Krom VW Transporteru jsem viděl jenom Octy v kombajnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Jj-zde je můj úlovek ze Splitu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Úprava proti chodcům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Tohle mi fakt nedělejte. Až do tmy kopu rýhu na kabel v ne zrovna "příjemném" terénu, mám už toho fakt plné koule a teď tohle . Mně chcete zabít?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLD Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Wojnare,tak se na tyto "exponáty" dívej vždy ráno. Alespoň se pořádně probudíš. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 (editace) Tak já se kouknul po ránu a radost z toho nemám. Asi měl hoch hodně zbytečných trubek... Nicméně díky váze má zase lepší průraznost Editováno: 31. Srpen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Tá octavia vyzera ako Land Cruiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 (editace) To je zamaskovany tajny prototyp O3 Scout Paradne spy fotky Editováno: 31. Srpen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.