Červenec 7, 201213 r Ráád vzpomínám na bus co jsem měl jako malej na kabelové ovládání Škoda že jsem ho tenkrát poslal ze stráně na crash
Červenec 9, 201213 r co to je za pristroj napravo od hodin? zlty kryt , odpruzeny ram. nejaky zosilovac?
Červenec 9, 201213 r Ráád vzpomínám na bus co jsem měl jako malej na kabelové ovládání Škoda že jsem ho tenkrát poslal ze stráně na crash tiez sme ho mali. a furt sa trhal ten drotik, ktorym sa ovladalo vytacanie kolies do stran. potom mi to vytacalo len do jednej strany.
Červenec 11, 201213 r ... a to bych neřekl, že v téhle části města se parkuje/hledá_volné_místo nějak snadno
Červenec 11, 201213 r co to je za pristroj napravo od hodin? zlty kryt , odpruzeny ram. nejaky zosilovac? Třeba to bude k repro na hlášení zastávek.
Červenec 11, 201213 r Luďa: To jsem si přesně myslel, protože ty repráky pro interní rozhlas byly celkem velké
Červenec 13, 201213 r Wojnar: hele, tento Golf (pamatuji si jej dle plecháčů a RZ) asi před hodinou vyjížděl od nás pod barákem - tak cca. 25 letý maník
Červenec 16, 201213 r Tohle se mi přihodilo v době, kdy jsem o nějakém Škodahome.cz neměl ani tušení...!!! A taky s mým prvním autem...
Červenec 16, 201213 r To byli kolegové z práce. Na jeden den jsem odjel a nechal tam auto stát přes noc. Ráno po příjezdu jsem se hodně divil a taky zasmál. Naštěstí rozbalení trvalo jen chvilku. Určitě míň než to balení...!!!
Červenec 17, 201213 r Jedna "závodní" fabie. Ale naše menšinový etnikum se mi furt stále a úmyslně sralo před foťák, takže z 20i fotek de použit jen tahleta.
Červenec 17, 201213 r Bohužel nevím a ani je nemám líp vyfocený. V tom brněnským BRONXu jich bylo moc na to abych na ně křiknul ať se mi tam nepletou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.