jozzi Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Nadherne kousky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Ráád vzpomínám na bus co jsem měl jako malej na kabelové ovládání Škoda že jsem ho tenkrát poslal ze stráně na crash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 výstižná ŠPZ-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 (editace) Krásný ertéčko-radost pohledět Editováno: 9. Červenec 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 co to je za pristroj napravo od hodin? zlty kryt , odpruzeny ram. nejaky zosilovac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Ráád vzpomínám na bus co jsem měl jako malej na kabelové ovládání Škoda že jsem ho tenkrát poslal ze stráně na crash tiez sme ho mali. a furt sa trhal ten drotik, ktorym sa ovladalo vytacanie kolies do stran. potom mi to vytacalo len do jednej strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 ... a to bych neřekl, že v téhle části města se parkuje/hledá_volné_místo nějak snadno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 co to je za pristroj napravo od hodin? zlty kryt , odpruzeny ram. nejaky zosilovac? Třeba to bude k repro na hlášení zastávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Luďa: To jsem si přesně myslel, protože ty repráky pro interní rozhlas byly celkem velké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Wojnar: hele, tento Golf (pamatuji si jej dle plecháčů a RZ) asi před hodinou vyjížděl od nás pod barákem - tak cca. 25 letý maník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Aspoň víš jaký je to chuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Tohle se mi přihodilo v době, kdy jsem o nějakém Škodahome.cz neměl ani tušení...!!! A taky s mým prvním autem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Typuju že jsi někomu stál na místě... Ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Náhodu príma ochrana proti poškrábání...Spíš to bylo z lásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Vypadá to jak špatně zabalený dárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 To byli kolegové z práce. Na jeden den jsem odjel a nechal tam auto stát přes noc. Ráno po příjezdu jsem se hodně divil a taky zasmál. Naštěstí rozbalení trvalo jen chvilku. Určitě míň než to balení...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jedna "závodní" fabie. Ale naše menšinový etnikum se mi furt stále a úmyslně sralo před foťák, takže z 20i fotek de použit jen tahleta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Copak to jsou za kolecka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Bohužel nevím a ani je nemám líp vyfocený. V tom brněnským BRONXu jich bylo moc na to abych na ně křiknul ať se mi tam nepletou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Tak hlavně že máš peněženku a foťák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Jezdím tam skoro každej večer kolem 10 hodin 2x tak čekám jen kdy to přijde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 (editace) ty píšeš "naše MENŠINOVÝ etnikum"?? Editováno: 17. Červenec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 To už jsme v této době my bílý. A dokonce i diskriminovaný!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.