Leden 27, 201312 r Koty, jj byl, no ta modra, to byla takova nejak metl, to jsem v zivote nevidel, ale na auto bych si to nedal. Kridlo jsem si dycky myslel ze na Supa nepatri, to si myslim porad, ale nevypada to tak strasne jak jsem si to predstavoval...
Leden 27, 201312 r Je to modrá metalíza, která se používala na Golf IV. Je to zajímavá barva. Ani neurazí a ani žádná pecka.
Leden 27, 201312 r Ta modrá se na toho supa nehodí. To křídlo se mě líbí ale opět na limuzínu .. nevím teda.
Leden 30, 201312 r Modrý Superb dnes parkuje zase u Alzy v Holešovicích. Má tam zadní LED světla ale jinak ten lak je zajímavý.
Leden 30, 201312 r tak jsem ulovil dva supy v praglu, prvni me zaujal barvou a druhy kridlem - ani jedno jsem jeste nevidel... Ten modry to nie je polep foliou? Vyzera to tak matne... A to kridlo je od Kopacka: http://www.superskoda.com/Skoda/SUPERB-II/Superb-II-Limousine-rear-trunk-spoiler-V1
Únor 2, 201312 r Mě by zajímalo co tomu čumí z 5tých dveří. Že by Bondovské vypouštění oleje,dýmu a hřebů ?
Únor 2, 201312 r To ma asi turbo bost ,ale libi se mi ty laufy , mě se to vždycky libilo když bylo hodně laufu
Únor 2, 201312 r :D .. to se mi vspomnělo jak kdysi rakosnici meli padelky skoro všeho Adidas s 4ma proužkama a heslo měsice čim vic proužku tim vic adidas
Únor 2, 201312 r Noo a když jsem byl malej,tak kdo měl na kšiltofce na kčiltu víc švů tak byl největší frajer :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.