ivomb Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 O tyto záběry se nemohu nepodělit... Jel jsem náhodou kolem, právě začínal nějaký místní závod, tak jsem se vrátil a narazil na Škodovku. Jezdec má i Favorita, ovšem současné modely už nechce (made in VW). Vyfoceno tento pátek odpoledne v Bilbau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 (editace) Sorry, chtěl jsem to dát do sekce Fabie. Nicméně to tu už dokončím, aby informace byla kompletní, protože dnes odpoledne se závodníci vraceli. Asi to byla divoká jízda, soudě podle toho pomuchlaného blatníku (první foto je z pátku, druhé dnešní). Hasta luego. Agur! Editováno: 4. Květen 2014, autor: ivomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Hezkýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Děkuji. No a srdce škodováka zaplesá, když tu vidí naše vozy, ponejvíce jako taxíky. Pouze bílé a s naftovým motorem. První foto - Zaragoza (dva za sebou), druhé - Bilbao. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 To jsem nemohl nevyfotit... Octávky s německou registrací na letišti v Bilbau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri739 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri739 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Dal jsem 2x OII z Číny. Je zajímavé, že většinou OII v Číně mají vzadu LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Ano v této zemi mají evropské vozy drobné upgrady kvůli prodejnosti oproti evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 LED zadní lampy jsou totiž jejich vlastní výrobek, který si prosadili, něco jako podpora domácího průmyslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Narazil jsem na fotky našich miláčkú O3 na jiném foru a zde to ještě nemáme. Tak bacha až pojedem do Chorvatska .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 ...veteráni v Holešově..více zde http://chleidy.rajce.idnes.cz/sraz_veteranu_12.7.2014_v_Holesove 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Přesně takovouto Tatru 148 jsem měl na písek. Ta byla snad nesmrtelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 To je tak jednoduchá technika, že se na ní nemá co rozbít. Pochybuji že se moje Octávka dočká veteránských SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 tá TATRA je fakt nádherná 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Ty krááávo, to je hustokrutopřísný kchár. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Na to nejde nic jiného než Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) Rychle a zběsile - zavřete oči ať se Vám nepřitíží... Vytvořit si takovéhle panoptikum tak okamžitě letím na pojišťovnu nahlásit škodnou událost - a to VANDALISMUS!!!! Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Sniper_2003 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Jedna jasná odpověď: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matow300 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Hm možno ma niektorí upálite, ale neznášam tie potuningované auta, auto je pekné také ako je, nevravím fólie, alebo iný predný náraznik, alebo dorobiť niečo čo nebolo vo výbave, ale toto je už ako na kolotočoch. Tie nálepky vrr!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Chudák auto :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Zde jedna z netu (ne z ulice). White power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 To se mi teda vůbec nelíbí :\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.