Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Podle mě měl ty mřížky nechat četrný....Ale pak by to bylo vlastně jako sériovka :D

Mě se sice bílá barva líbí,

ovšem zde to vypadá, jakoby se mu tam vylil na haubně kýbl s barvou a steklo mu to přes znak do mřížek....

Možná by bylo zajímavé, kdyby nechal tu spodní průchozí mřížku černou. Tudíž by se tam vytvořil detail, který by tu celkovou barevnou jednolitost rozbil. Ale třeba se to majiteli takto líbí. Každý máme hold jiný vkus.

Upraveno od Sniper_2003

Však to je v pořádku. Jaká by to byla nuda, když by jsme měli všichni všechno stejný :)

myslim ze stale lepsie jak ta fabia

Boršov tuning

post-81314-0-25707900-1406541290_thumb.j

Upraveno od Sanek81

To je strašný....

Noo ale zase to není až tak hrozný :D

V Rakousku mají zřejmě jiné motorizace než u nás....

post-33271-0-35032000-1407005482_thumb.j

Nebo že by to byl podpis řidiče ?

Pacco byl model, který se tam prodával. 

Mě nenapadlo, že by se tam psal model namísto motorizace :kol-32:

• 2 týdny později...

Jedna skoro neviditelná :)

post-33603-0-75229800-1408003136_thumb.j post-33603-0-11281400-1408003152_thumb.j post-33603-0-79029800-1408003164_thumb.j

Upraveno od Dodo-Kolín

Ale pozornost vzbudí. Za mě  :kol-44:

Nelíbí.....ale furt lepší než kapota nebo střecha v karbonu......to je teprve žrádlo.

Ještě že to mám v matné černé jinak bych si to bral osobně. :kol-28:

:D

Skoro jak kravička:-)

Voice nevím, teď jsme dávali tátovi karbon na střechu na Passata a vypadá to dobře.

Když myslíš......

Mám kámoše co dělá folie jako svoje zaměstnání a má svoji firmu, která mu celkem vynáší. Onehdá mu říkám, tobě se líbí ty kraviny co se teď lepí po střechách, kapotách, nedej bože světlech? Tak se jenom zasmál a říká, ani trochu, naprostý kýč a hnus. Ale co, lidi jsou ovce, chcou to a já jim to za patřičnou cenu rád dopřeju. Je to klasik.

Upraveno od Voice

Já bych si karbon tedy taky nedal.Planuju černý lesk.

Ehm,tvůj kámoš je Bůh,on určuje trendy? To že je to pro něj kýč a hnus nic neznamená, každému se přeci líbí něco jiného.

Taky nechápu názory o tom, že to je kýč a hnus....

To by byl svět ale rozmanitý, když by jsme měli všichni všechno stejný :D

No tak co si budeme povídat, je to jen módní vlna, která jak přišla, tak za nějakou dobu odejde. Svého času se lepil rádoby chrom všude možně a teď je pro smích, tak to dopadne i s lepením rádoby karbonu na střechy a já nevím kam jinam.

Zrovna si myslím, že carbon odešel dřív, než přišel :D ale tahle Fabie se mi líbí, jeden čas jsem o tom taky přemýšlel :D

Musím osobně přiznat, že v jistých smyslech je to trend. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud přijde někdo s něčím novým tak se ho lidé snaží okopírovat. :kol-26:  Přesně takto je to s carbonem. Byl trendy, ale před 3 roky. Já chtěl v té době mat černý a ten teď chtějí lidé na své mazliky :kol-32: , což zase štve mě, protože nejsem originální. Takže asi takto.  :kol-28: Teď je in ta fosforeskující folie a grafický hydrodesign. Takže lidé za 2 roky po tomto začnou bláznit.  :kol-47:

Upraveno od Sniper_2003

Střechu a haubnu bych si asi nepolepil, možná tak B sloupky.

Taky byly v módě rychlý pruhy přes celý auto.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.