Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Až na to,že Voyager vyšel z nárazovejch testů jako jedno z nejhorších aut. Pocit bezpečí je v něm pouhopouhou iluzí.

Na velkou ránu není ani jedno, ale v espace se bojím, že i rozpálenej Trabuch projede z boku až do auta (byl to ten druhej model už kulatej). To ten Voyager byl alespoň ze železa. Jo je to o pocitech, ale v tom espace jsem se fakt bál, od doby co jsem zjistil, že tam je jen ten vnější a vnitřní laminát a mezi tím jen chatrná stahovačka. Bourat bych nechtěl ani v jednom.

Jo a s Voyagrem jsem zrekonstruoval barák a ještě pak šel za 35000,- do světa.

Měl jsem modely viz. foto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja taky pridam jeden ulovek..Z boku jsem to bohuzel nestihl..Ale ta strecha byla zboku cela prosklena... lol lol

Jinak dnes rano jsem videl R. Megane CC,nebo jak se ten zabozrout jmenuje..Byl cernej a na lestenejch A8 replikach polozenej na zemi a vypadalo to mooooc pekne...Ale zase,nebyt tech kol nemeckyho designu,tak si frantik ani neskrtne.. lol lol

post-1427-1204878569_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...