Únor 14, 200817 r Myslím, že zrovna Texasanky ani vidět nechceš, prt. právě v Texasu velikost XXL získává ten správný rozměr... No ten rozměr XXL je všude.. ale jednu bych měl. Je to MISS USA českého původu - celkem sympaťačka (na jejich poměry)
Únor 16, 200817 r Až na to,že Voyager vyšel z nárazovejch testů jako jedno z nejhorších aut. Pocit bezpečí je v něm pouhopouhou iluzí. Na velkou ránu není ani jedno, ale v espace se bojím, že i rozpálenej Trabuch projede z boku až do auta (byl to ten druhej model už kulatej). To ten Voyager byl alespoň ze železa. Jo je to o pocitech, ale v tom espace jsem se fakt bál, od doby co jsem zjistil, že tam je jen ten vnější a vnitřní laminát a mezi tím jen chatrná stahovačka. Bourat bych nechtěl ani v jednom. Jo a s Voyagrem jsem zrekonstruoval barák a ještě pak šel za 35000,- do světa. Měl jsem modely viz. foto
Únor 25, 200817 r tak tady mam dalsi kousky jednou celkem zajimave kola z vystavy a pak umelecke provedeni koncovky vyfuku
Březen 7, 200817 r Ja taky pridam jeden ulovek..Z boku jsem to bohuzel nestihl..Ale ta strecha byla zboku cela prosklena... lol Jinak dnes rano jsem videl R. Megane CC,nebo jak se ten zabozrout jmenuje..Byl cernej a na lestenejch A8 replikach polozenej na zemi a vypadalo to mooooc pekne...Ale zase,nebyt tech kol nemeckyho designu,tak si frantik ani neskrtne.. lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.