traveller Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Myslím, že zrovna Texasanky ani vidět nechceš, prt. právě v Texasu velikost XXL získává ten správný rozměr... No ten rozměr XXL je všude.. ale jednu bych měl. Je to MISS USA českého původu - celkem sympaťačka (na jejich poměry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 dneska prede mnou ... a za mnou taky favorit, jsem myslel, ze tam maj hnizdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 husťárna značky Espace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Až na to,že Voyager vyšel z nárazovejch testů jako jedno z nejhorších aut. Pocit bezpečí je v něm pouhopouhou iluzí. Na velkou ránu není ani jedno, ale v espace se bojím, že i rozpálenej Trabuch projede z boku až do auta (byl to ten druhej model už kulatej). To ten Voyager byl alespoň ze železa. Jo je to o pocitech, ale v tom espace jsem se fakt bál, od doby co jsem zjistil, že tam je jen ten vnější a vnitřní laminát a mezi tím jen chatrná stahovačka. Bourat bych nechtěl ani v jednom. Jo a s Voyagrem jsem zrekonstruoval barák a ještě pak šel za 35000,- do světa. Měl jsem modely viz. foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 co je na této Oct. jiného než má byt (r.z.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Ja tu mam taky jednu fotecku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) Starší fotky 2005 z muzea Tatra na Vranově Editováno: 17. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) VB Editováno: 17. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 A tady kámoš kterej si to umí zařídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Není to sice auto ale můžeme to potkat na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Na slovensku testuju novy VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Vymazlenej civicek Skoda, ze to nebylo Type-Rko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ja jsem zase videl novy model centralniho zamykani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 "Inteligentní" parkování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak tady mam dalsi kousky jednou celkem zajimave kola z vystavy a pak umelecke provedeni koncovky vyfuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Editováno: 26. Únor 2008, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) Editováno: 26. Únor 2008, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 zelene ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak předevčírem vidím něco neznámého a zepředu zamaskovaného a on to nový Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Ja taky pridam jeden ulovek..Z boku jsem to bohuzel nestihl..Ale ta strecha byla zboku cela prosklena... lol Jinak dnes rano jsem videl R. Megane CC,nebo jak se ten zabozrout jmenuje..Byl cernej a na lestenejch A8 replikach polozenej na zemi a vypadalo to mooooc pekne...Ale zase,nebyt tech kol nemeckyho designu,tak si frantik ani neskrtne.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Je to teda monstrum,ale někdo si s tím docela vyhrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Slovenská Mi-17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 A US UH-60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.