Březen 13, 200817 r Brno Bystrc 12.03.2008. Důsledek výchovy v dnešním režimu. Týpek přijel v jednosměrce v protisměru,na cca 1 hod. zaparkoval na invalidech a potom zase v protisměru pokračoval dál.
Březen 15, 200817 r tak som sa bol pokochat v dubline,obchod s autami len pre bohatych,RICHEST CAR (sorry za kvalitu foto,ale je tam zakazane fotit) hmm ale zakazy su nato aby sa porusovali
Březen 15, 200817 r no este jedna foto,nechcel by som takto dopadnut a druha foto bez komentara (na zancke je prve dvojcislie rok vyroby) obe foto z mobilu
Březen 23, 200817 r Dvojčata na parkovišti. Jsem čekal na svoje holky a na tom parkovišti (Olomouc Olympia) se děly věci. Já vím, že jsem trapný, ale nikdo nedával při výjezdu z kruháče blinkr, ten co na něj najížděl si mohl nasr.t. Špatné parkování, tak z 80%, někteří borci schválně parkovali na čáře, aby jim někdo miláčka neodřel, jízda v protisměru a v jednosměrce.... No a hlavní cenu si odnesla jedna panička s new Mercedesem, když zaparkovala na místě pro invalidy, dala ceduli invalidů za sklo a se svými dvěma dcerami šla nakoupit. Zdravé všechny tři jak řípa, možná se dnes řadí do invalidity arogance a bezohlednost. Jo prachy a moc to je dnes nemoc !!!
Březen 25, 200817 r Tak schválně, kdo uloví první foto ? Sice ne primo Repkovo,ale chteli jste LP640...Tak ho tu mate.. lol
Březen 25, 200817 r Florida, vše konktétně bylo z Daytony před obchodem asi jsou po zboží jestli nezapomenu a budu mít zítra čas tak pošlu nějaké hasiče
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.