Březen 30, 200817 r Nějaký expert co nechal přezouvat v opravdu kvalitním pneuservisu... Ostatní tři gumy byly šípem správně.
Březen 31, 200817 r tohle na me dneska baflo z poza rohu, vyjel z toho parkoviste jako dobytek, malem jsem se pos***. Uz jsem ho pak nedojel abych udelal fotku ze predu, i takhle je videt co je to za Mamuta.
Duben 1, 200817 r Ten Chevi je fakt boží! Tak kdyz se Ti tak libi Chytl sem ho pred par lety na autosalonu v NYC.
Duben 5, 200817 r Pro me ma v soucasnosti ducha spis Japonsko, trebas tohlencto, za to bych dal levy varle, pravou ledvinu, kus zaludku, pul kralovstvi a klidne obe ruce princezny jo je to moc pěkné, to už je jiné kafé něco pro rodinu "ale malou"
Duben 6, 200817 r Naftový Favorit X5 je z BMW, wagon R+ je ze Suzuki ? A to d za GLX je z čeho ? To je, ale kombinace nápisů, sakra já mám jen Octavia
Duben 7, 200817 r Dnešní ulovek. Zezadu už tak pěkná nebyla měla starej nárazník. A uvnitř starej interiér Edit: zamazal jsem spz je to člen fora Upraveno Duben 9, 200817 r od zabiak
Duben 7, 200817 r dnes rano.. jel sem na rohliky.. a .. zaparkoval sem a nekdo prijel po me a hned vedle me... a pritom tam byla cela druha strabna parkoviste uplne volna
Duben 8, 200817 r Tak jsem taky něco nachytal! Měl by někdo zájem?? Je za 255.000,- pouhých. Podrobnosti nevím, páč jsem to fotil při vražedné rychlosti 60km/h ve voze Škoda 706 MTS...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.