Laser Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 jinej kousek a pokračování zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 dnešní úlovek na hradecký dálnici směr Praha, poslední Shellka před Prahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Mašinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nějaký expert co nechal přezouvat v opravdu kvalitním pneuservisu... Ostatní tři gumy byly šípem správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Jeden poršáák.. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 a jeste jednou... nahodna SPZtka:) .. foceno mobilem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Nevim.. Octa..ale me se moc nelibi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 sanita a hasiči z Daytony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 neco starsiho vylovenyho z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tak něco z ulice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tohle na me dneska baflo z poza rohu, vyjel z toho parkoviste jako dobytek, malem jsem se pos***. Uz jsem ho pak nedojel abych udelal fotku ze predu, i takhle je videt co je to za Mamuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ten Chevi je fakt boží! Tak kdyz se Ti tak libi Chytl sem ho pred par lety na autosalonu v NYC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 trošku si nákladem odlomil nárazník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Taky něco z ulice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Včera mě cestou zaujala jedna bazarová,tada hlavně ty kolečka,moc jí sluší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 A jedna momentka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 dnes večer v Olomouci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Pro me ma v soucasnosti ducha spis Japonsko, trebas tohlencto, za to bych dal levy varle, pravou ledvinu, kus zaludku, pul kralovstvi a klidne obe ruce princezny jo je to moc pěkné, to už je jiné kafé něco pro rodinu "ale malou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Naftový Favorit X5 je z BMW, wagon R+ je ze Suzuki ? A to d za GLX je z čeho ? To je, ale kombinace nápisů, sakra já mám jen Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 V sobotu před letištěm v Mošnově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) Dnešní ulovek. Zezadu už tak pěkná nebyla měla starej nárazník. A uvnitř starej interiér Edit: zamazal jsem spz je to člen fora Editováno: 9. Duben 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 dnes rano.. jel sem na rohliky.. a .. zaparkoval sem a nekdo prijel po me a hned vedle me... a pritom tam byla cela druha strabna parkoviste uplne volna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 tak sem mu nechal vzkaz za oknem... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Pěkný Fáčko,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Tak jsem taky něco nachytal! Měl by někdo zájem?? Je za 255.000,- pouhých. Podrobnosti nevím, páč jsem to fotil při vražedné rychlosti 60km/h ve voze Škoda 706 MTS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.