Červenec 19, 200817 r Taky tohle nechápu u nás se ty auto vyrábějí a máme je tu nejdražší výbavy jsou také horší vím že na západ od nás je větší kupní síla ,ale i tak myslím si že češi jsou na škodovku hrdí a proto jí kupují i s horší výbavou a za víc peněz ,ale naši západní sousedé v tom vidí levné přibližovadlo s technikou vw nechápu proč se tyto auta u nás neprodávají Podle toho to taky vypada skodovka se propadla prodejema na pouhych 25% CR trhu historicke minimum.... kdyz uz si to ty nahore konecne uvedomej...
Červenec 19, 200817 r Taky ulovek z ulice... akorat fotil bracha v Americe Muj treti domov NYC Moc pekny !
Červenec 19, 200817 r No ja viem, nenisu to kvalitne fotky ale skusim ich tu ukazat ... su moje nebojte sa ...
Červenec 20, 200817 r Muj treti domov NYC Moc pekny ! Jj, mrzí mě, že jsem NY nestihl když jsem tam pobýval, jsem si zamiloval DC
Červenec 20, 200817 r No nevim, myslim, ze jsou hezci mesta. U me je NO.1 bezkonkurencne S.F. Na západním pobřeží jsem nebyl, třeba příště
Červenec 20, 200817 r Tak to je velka chyba, me se zapad libi vic. Hlavne teda ty parky, ty jsou neskutecny. Miami ? Nevim nebyl sem a popravde receno me to vubec nelaka.
Červenec 20, 200817 r Tak to je velka chyba, me se zapad libi vic. Hlavne teda ty parky, ty jsou neskutecny. Miami ? Nevim nebyl sem a popravde receno me to vubec nelaka. Nedá se za 6 měsíců stihnout vše, zvlášť když jsi tam pracovně
Červenec 20, 200817 r Za 6 mesicu se da stihnout hodne a pak si vzit mesic volno a stihnes skoro vsechno
Červenec 20, 200817 r Nejaka tá corveta pred hypernovou v Kunovicich .. foceno mobailem aa tak narychlo takze kvalita žádná...
Červenec 23, 200817 r Běžte do řiti oba dva, trocha srandy a už zase důležité jelita úřadují. Je vidět, že máte hodně práce. pro Vás byl určen TV pořad na Primě, jmenoval se DementY
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.