Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Taky ulovek z ulice... akorat fotil bracha v Americe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Taky tohle nechápu u nás se ty auto vyrábějí a máme je tu nejdražší výbavy jsou také horší vím že na západ od nás je větší kupní síla ,ale i tak myslím si že češi jsou na škodovku hrdí a proto jí kupují i s horší výbavou a za víc peněz ,ale naši západní sousedé v tom vidí levné přibližovadlo s technikou vw nechápu proč se tyto auta u nás neprodávají Podle toho to taky vypada skodovka se propadla prodejema na pouhych 25% CR trhu historicke minimum.... kdyz uz si to ty nahore konecne uvedomej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Taky ulovek z ulice... akorat fotil bracha v Americe Muj treti domov NYC Moc pekny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 No ja viem, nenisu to kvalitne fotky ale skusim ich tu ukazat ... su moje nebojte sa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Muj treti domov NYC Moc pekny ! Jj, mrzí mě, že jsem NY nestihl když jsem tam pobýval, jsem si zamiloval DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 V DC jedine Georgetown ... paradni vecery tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Mě uchvátila celkově ta atmosféra....bylo to v červenci před DI dnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 No nevim, myslim, ze jsou hezci mesta. U me je NO.1 bezkonkurencne S.F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Ja by som sa priklonil k miami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 .......nějaké fota z ulic Hurghády ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 No nevim, myslim, ze jsou hezci mesta. U me je NO.1 bezkonkurencne S.F. Na západním pobřeží jsem nebyl, třeba příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak to je velka chyba, me se zapad libi vic. Hlavne teda ty parky, ty jsou neskutecny. Miami ? Nevim nebyl sem a popravde receno me to vubec nelaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaxv Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Kolečko se polámalo JJ pěkný, toho fiatka si ještě pamatuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak to je velka chyba, me se zapad libi vic. Hlavne teda ty parky, ty jsou neskutecny. Miami ? Nevim nebyl sem a popravde receno me to vubec nelaka. Nedá se za 6 měsíců stihnout vše, zvlášť když jsi tam pracovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Za 6 mesicu se da stihnout hodne a pak si vzit mesic volno a stihnes skoro vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Nejaka tá corveta pred hypernovou v Kunovicich .. foceno mobailem aa tak narychlo takze kvalita žádná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 včera přijel kámoš s novým mazlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Hmm pan Gold Wing !!! Tomu rikam masirka !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 hmm krasnej kousek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Hmm pan Gold Wing !!! Tomu rikam masirka !! 1 800 obsah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Kua to ma vic klokanu jak moje limuzina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 včera přijel kámoš s novým mazlíkem áá Milbošek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) jo amerika to je ono Editováno: 22. Červenec 2008, autor: Kony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 1 800 obsah Na to bych se asi bál sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Běžte do řiti oba dva, trocha srandy a už zase důležité jelita úřadují. Je vidět, že máte hodně práce. pro Vás byl určen TV pořad na Primě, jmenoval se DementY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.