Červenec 30, 200817 r A jedno policejní autíčko vyfoceno v ČR. Nikoliv OPEL Astra G, ale Vauxhal. Upraveno Červenec 30, 200817 r od Luďa
Červenec 30, 200817 r Prohlížel jsem si toho nového Supíka a nějak nemůžu přijít na chuť tem klikám, co čučí ven mimo obrys dveří...A jeden dotaz, to nemá sklápěcí zrcátka po uzamčení ? Už to má kdejaký francouz... NEMUZU SI POMOCI, ale ja ty zrcadla vidim zklopena!
Červenec 31, 200817 r to je neuveritelny co jste schopny resit za pi*ovinu az tady bude pred firmou stat nas sluzebni tak na to kouknu
Červenec 31, 200817 r nj jeden si potrpi na klicky,druhej na tvar dalsi kopa lidi na jine veci,co me napr.zarazi u SII je motorizace o obsahu 1,4 ale toto tema uz tady na foru je rozsahle rozepsane
Červenec 31, 200817 r nj jeden si potrpi na klicky,druhej na tvar dalsi kopa lidi na jine veci,co me napr.zarazi u SII je motorizace o obsahu 1,4 ale toto tema uz tady na foru je rozsahle rozepsane No 1.4, ale TSI a dovolim si rici, ze povinne ruceni Fabie, ci Felicie a svezeni ve 130-ti konovem motoru mi neprijde zase tak k smichu...
Červenec 31, 200817 r Autor No to povinny ruceni neni zas tak hrozny, osobne mam ted na 1,6i asi 4300 s bonusama, na pristim voze, coz bude pomalu o litr vic bude o 1500 vyssi. U ropaku je to samozrejne jina liga. Ovsem Superb, jakozto nejvyssi v nabidce znacky a "luxusni" auto s papirama na 1,4l? Mne to fakt prijde usmevny, klokani neklokani, bejt to Wankel, tak nereknu
Červenec 31, 200817 r No to povinny ruceni neni zas tak hrozny, osobne mam ted na 1,6i asi 4300 s bonusama, na pristim voze, coz bude pomalu o litr vic bude o 1500 vyssi. U ropaku je to samozrejne jina liga. Ovsem Superb, jakozto nejvyssi v nabidce znacky a "luxusni" auto s papirama na 1,4l? Mne to fakt prijde usmevny, klokani neklokani, bejt to Wankel, tak nereknu U ropaku platim pomale to same co ty na 1.6 :-) takze mne netrapi pojistka na meho 2.0 ale proc by jinak tu 1.4 TSI davali ,kdyz by nejela to by bylo k hovnu :-) Jaka je potom spotreba u silnejsi verze ? Urcite kolem 9-10 l/100 km
Červenec 31, 200817 r No 1.4, ale TSI a dovolim si rici, ze povinne ruceni Fabie, ci Felicie a svezeni ve 130-ti konovem motoru mi neprijde zase tak k smichu... jen mi to prijde usmevne ze tak velke a tezke vozitko,ma tak maly obsah,to je vsechno.Verim,ze nove technologie dokazi zazraky,jenom je to malinko zarazejici , vis ? Upraveno Červenec 31, 200817 r od Sleep77
Červenec 31, 200817 r obsah neobsah, z 0 - 100 km/h o pul vteriny lespsi zrychleni nez starej sup s 1.9 96kW.
Červenec 31, 200817 r Naprosto souhlasim, taky mi to porad nejde do hlavy. Ale v dnesni dobe se s tim budeme setkavat cim dal casteji, je to vsechno jen o zvyku.
Červenec 31, 200817 r Autor obsah neobsah, z 0 - 100 km/h o pul vteriny lespsi zrychleni nez starej sup s 1.9 96kW. Ja osobne papirovejm udajum a Svetu motoru neveril uz kdyz sem delal autoskolu Obzvlast uz naseho mileho koncernu je to na pohadkovou knizku
Červenec 31, 200817 r a místní MHD :-D Kde si to fotil, tady na severu Cech u Lovosic mame podobnou sbirku
Srpen 1, 200817 r aby jsme se za pár let nedivili, jaký objemy se dávají do velkých aut. inu emisní limity bodou asi trochu hýbat s vysokýma objemama
Srpen 1, 200817 r Kde si to fotil, tady na severu Cech u Lovosic mame podobnou sbirku Však to bylo tam někde u vás. Méno tý dědiny si ale nepamatuju. Průvodce mě tahal po hradech a kopcích a takovouhle důležitou zbírku zmínil jen tak na okraj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.