Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

nj jeden si potrpi na klicky,druhej na tvar dalsi kopa lidi na jine veci,co me napr.zarazi u SII je motorizace o obsahu 1,4 :D ale toto tema uz tady na foru je rozsahle rozepsane B)

No 1.4, ale TSI a dovolim si rici, ze povinne ruceni Fabie, ci Felicie a svezeni ve 130-ti konovem motoru mi neprijde zase tak k smichu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to povinny ruceni neni zas tak hrozny, osobne mam ted na 1,6i asi 4300 s bonusama, na pristim voze, coz bude pomalu o litr vic bude o 1500 vyssi. U ropaku je to samozrejne jina liga. Ovsem Superb, jakozto nejvyssi v nabidce znacky a "luxusni" auto s papirama na 1,4l? Mne to fakt prijde usmevny, klokani neklokani, bejt to Wankel, tak nereknu ;)

Odkaz ke komentáři

No to povinny ruceni neni zas tak hrozny, osobne mam ted na 1,6i asi 4300 s bonusama, na pristim voze, coz bude pomalu o litr vic bude o 1500 vyssi. U ropaku je to samozrejne jina liga. Ovsem Superb, jakozto nejvyssi v nabidce znacky a "luxusni" auto s papirama na 1,4l? Mne to fakt prijde usmevny, klokani neklokani, bejt to Wankel, tak nereknu ;)

U ropaku platim pomale to same co ty na 1.6 :-) takze mne netrapi pojistka na meho 2.0 ale proc by jinak tu 1.4 TSI davali ,kdyz by nejela to by bylo k hovnu :-)

Jaka je potom spotreba u silnejsi verze ? Urcite kolem 9-10 l/100 km

Odkaz ke komentáři

No 1.4, ale TSI a dovolim si rici, ze povinne ruceni Fabie, ci Felicie a svezeni ve 130-ti konovem motoru mi neprijde zase tak k smichu...

jen mi to prijde usmevne ze tak velke a tezke vozitko,ma tak maly obsah,to je vsechno.Verim,ze nove technologie dokazi zazraky,jenom je to malinko zarazejici , vis ? ;)

Editováno: , autor: Sleep77
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...