Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zase něco od nás z práce!

post-452-1217444017_thumb.jpg

post-452-1217444665_thumb.jpg

post-452-1217444878_thumb.jpg

Něco málo z ulice. :-)

Respektive z parkoviště.

post-5139-1217445248_thumb.jpg

post-5139-1217445275_thumb.jpg

post-5139-1217445308_thumb.jpg

A jedno policejní autíčko vyfoceno v ČR.

Nikoliv OPEL Astra G, ale Vauxhal.

post-5139-1217445418_thumb.jpg

post-5139-1217445445_thumb.jpg

post-5139-1217445488_thumb.jpg

post-5139-1217445510_thumb.jpg

Upraveno od Luďa

Prohlížel jsem si toho nového Supíka a nějak nemůžu přijít na chuť tem klikám, co čučí ven mimo obrys dveří...

A jeden dotaz, to nemá sklápěcí zrcátka po uzamčení ? Už to má kdejaký francouz...

NEMUZU SI POMOCI, ale ja ty zrcadla vidim zklopena!

No ale otázka je, kdo je sklopil...

to je neuveritelny co jste schopny resit za pi*ovinu

az tady bude pred firmou stat nas sluzebni tak na to kouknu

nj jeden si potrpi na klicky,druhej na tvar dalsi kopa lidi na jine veci,co me napr.zarazi u SII je motorizace o obsahu 1,4 :D ale toto tema uz tady na foru je rozsahle rozepsane B)

• Autor

No mohli do toho dat i HTP, aby mohli pak psat, cena JIZ OD 589.000 lol

;) vystizny a od pravdy neee moc vzdaleny lol

trošku starší fotky, ale snad se budou trochu líbit

post-15019-1217503565_thumb.jpg

post-15019-1217503583_thumb.jpg

post-15019-1217503606_thumb.jpg

noo ta posledni neni vubec spatnaaaaa lol lol lol lol lol lol lol

nj jeden si potrpi na klicky,druhej na tvar dalsi kopa lidi na jine veci,co me napr.zarazi u SII je motorizace o obsahu 1,4 :D ale toto tema uz tady na foru je rozsahle rozepsane B)

No 1.4, ale TSI a dovolim si rici, ze povinne ruceni Fabie, ci Felicie a svezeni ve 130-ti konovem motoru mi neprijde zase tak k smichu...

• Autor

No to povinny ruceni neni zas tak hrozny, osobne mam ted na 1,6i asi 4300 s bonusama, na pristim voze, coz bude pomalu o litr vic bude o 1500 vyssi. U ropaku je to samozrejne jina liga. Ovsem Superb, jakozto nejvyssi v nabidce znacky a "luxusni" auto s papirama na 1,4l? Mne to fakt prijde usmevny, klokani neklokani, bejt to Wankel, tak nereknu ;)

No to povinny ruceni neni zas tak hrozny, osobne mam ted na 1,6i asi 4300 s bonusama, na pristim voze, coz bude pomalu o litr vic bude o 1500 vyssi. U ropaku je to samozrejne jina liga. Ovsem Superb, jakozto nejvyssi v nabidce znacky a "luxusni" auto s papirama na 1,4l? Mne to fakt prijde usmevny, klokani neklokani, bejt to Wankel, tak nereknu ;)

U ropaku platim pomale to same co ty na 1.6 :-) takze mne netrapi pojistka na meho 2.0 ale proc by jinak tu 1.4 TSI davali ,kdyz by nejela to by bylo k hovnu :-)

Jaka je potom spotreba u silnejsi verze ? Urcite kolem 9-10 l/100 km

No 1.4, ale TSI a dovolim si rici, ze povinne ruceni Fabie, ci Felicie a svezeni ve 130-ti konovem motoru mi neprijde zase tak k smichu...

jen mi to prijde usmevne ze tak velke a tezke vozitko,ma tak maly obsah,to je vsechno.Verim,ze nove technologie dokazi zazraky,jenom je to malinko zarazejici , vis ? ;)

Upraveno od Sleep77

obsah neobsah, z 0 - 100 km/h o pul vteriny lespsi zrychleni nez starej sup s 1.9 96kW.

Naprosto souhlasim, taky mi to porad nejde do hlavy. Ale v dnesni dobe se s tim budeme setkavat cim dal casteji, je to vsechno jen o zvyku.

• Autor
obsah neobsah, z 0 - 100 km/h o pul vteriny lespsi zrychleni nez starej sup s 1.9 96kW.

Ja osobne papirovejm udajum a Svetu motoru neveril uz kdyz sem delal autoskolu ;) Obzvlast uz naseho mileho koncernu je to na pohadkovou knizku

a místní MHD :-D

Kde si to fotil, tady na severu Cech u Lovosic mame podobnou sbirku

aby jsme se za pár let nedivili, jaký objemy se dávají do velkých aut. inu emisní limity bodou asi trochu hýbat s vysokýma objemama

Kde si to fotil, tady na severu Cech u Lovosic mame podobnou sbirku

Však to bylo tam někde u vás. Méno tý dědiny si ale nepamatuju.

Průvodce mě tahal po hradech a kopcích a takovouhle důležitou zbírku zmínil jen tak na okraj.

no z ulice přímo né ale patří to sem...... dnes v práci foceno mob. ;););)

post-15441-1217624213_thumb.jpgpost-15441-1217624232_thumb.jpg

Se srazil s Boeingem? :D

Mam tady jednoho kuliska od telecomu :D

Porsche Cayman S

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.