reddy Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tak to bude S8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 S8 to není,je to S4 a jestli je to origo , taky by to mělo být 2.2 turbo asi 162kW - 5-ti válec a brzdy sériový nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 S4 ale stará. Ta, která pocházela z modelu 100 ne z A4. A třeba v MTM ji upravovali na 300 kobylek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 V Chorvatsku jezdi Policie v poradnych vozech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) Ta Audina je neco starsiho, ale A/S4 asi ne, nevim, ale je to velky Zkusim to tam odchytit, ale mam pocit, ze ma vzadu vsechny znacky sundany. Jinak brzdy urcite seriovy nejsou a podle tech der v kapote a toho obrovskyho IC a trhani asfaltu, tam toho bude neseriovyho vic Btw ty HR octy ... na zaberech z Gruzie jsou taky celkem casto videt Editováno: 12. Srpen 2008, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 krysarr: to není podle třídy že to má v označení 4,neznamená že to vychází z A4 dřív to tak bylo... byla S2 která vycházela z 80 coupé a pak byla RS2 která byla jedině avant a vycházela taktéž z 80 pak byla S4 a S6 který vychýzeli z řady 100.. S4 měla 2.2 turbo a pak S6 byla převážně V8 4.2 .. ale v těch motorizacích to nevím jistě - nejsem audi znalec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) jedna Q7 s pěkným motorem..z makarský..řídil to jednorukej polák.. foceno mobilem Editováno: 12. Srpen 2008, autor: MaťasTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 škoda že do toho přší..jinak to nemá chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jedna Q7 s pěkným motorem..z makarský..řídil to jednorukej polák.. foceno mobilem Q7 mě bere a v bílé je obzvlášť mrdozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Pár foteček z dnešního "džejzídí" odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Jsi si koupil pincka? Konecne Koukam, ze ma hodne podobnou, ne-li stejnou znacku jako jedna cerna Octa na zimnich 18" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ajo ani jsem si tý podobný značky nevšim Na to bych se bál vlízt i na stojanu,takže nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 I tajnější poli*ejní složky u nás nejezdí ve špatných autech ... Vím asi o třech nových O2 RS z toho jedno kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ale maj nějaká malá kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 mě tam teda nesedí ani ten nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Pár foteček z dnešního "džejzídí" odpoledne to už tě nebaví sloužit vlasti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Mám dovolenou, a mimo to jsem v JZD vyrostl a stejně až mě to jednou přestane bavit v armádě a u hasičů tak půjdu jezdit s něčím do JZD :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To máš pravdu, taky jsem tam vyrostl a hned bych se tam vrátil, nemají žadný starosti a mají v práci klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Q7 mě bere a v bílé je obzvlášť mrdozní Také mne bere, vždy se mi chce blít. Jak miluju AUDI, tak Q7 nesnáším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To máš pravdu, taky jsem tam vyrostl a hned bych se tam vrátil, nemají žadný starosti a mají v práci klid Jak kdy, ale ta příroda a technika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 I tajnější poli*ejní složky u nás nejezdí ve špatných autech ... Vím asi o třech nových O2 RS z toho jedno kombi. Se teda Brněnští mají.. jdu k tajným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Také mne bere, vždy se mi chce blít. Jak miluju AUDI, tak Q7 nesnáším Ale no tak Palo, neke, ze se ti fakt ani trosku nelibi? Vsema 20-ti prstama co mam bych ji bral, okamzite!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Také mne bere, vždy se mi chce blít. Jak miluju AUDI, tak Q7 nesnáším Hehe, mam podobny pocity, i kdyz asi ne tak silny Zajimalo by me, co je pravdy na tom, ze kdyz hodne zaprsi, tak Q7 nejezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak kdyz hodne zaprsi jako nedavno na slovensku tak nejezdi NIC ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.