Září 4, 200817 r Autor To je primo 21.8, coz? Sem se tam taky chystal, ted uz tam toho tolik neni, i kdyz vystava jeste jo
Září 4, 200817 r nádherný kočár, ty kotoučovky mne dostaly...:-) Hlavně na mne koukali jak na blba, že si je fotím a nechci se projet..:-)
Září 4, 200817 r Krysarr: jj přesně Ale když se tam lidi fotili z těma vojákama tak jsem si řikal, aby si to ti turisti nepřebrali trošku jinak. Mělo by tam být venku nějaké anglické info nebo fotky objetí. Upraveno Září 4, 200817 r od zabiak
Září 5, 200817 r trochu historie, to by se mi líbilo..:-)Proč to tak dok----l.Mně by se totaky líbilo,ale v originále.Honza
Září 5, 200817 r to není do**** je to moc povedený zrenovovaný autíčko do lehkýho tuningu.. týpek je kousek od Turnova a je dost v pohodě
Září 7, 200816 r někomu na autě hold nesejde, a proto mu je jedno jak parkuje. Pak Fiátek v novém kabátě a naposled jeden Scénik v provedení pro švýcarský trh. Zkrátka 4x4, to jsem neměl tušení, že vůbec existuje. Je to obchodního partnera, vevnitř v kůži. Ty černý plasty kolem auta jsou šílený. Ze zadu je to zajímavý, ale zbylý tři pohledy děs. Leze se do toho jak do traktoru.
Září 7, 200816 r Na tom scéniku není nic švýcarskýho (teda kromě toho, že konkrétně tenhle má švýcarskou SPZ), tohle se prodávalo normálně i u nás, celým názvem je to Renault Scénic RX4
Září 7, 200816 r Pak jsem narazil na tyhle krasavce, byl okolo nich docela rozruch, takže byl dost problém je vyfotit tak, aby nikdo nezacláněl...
Září 7, 200816 r Na tom scéniku není nic švýcarskýho (teda kromě toho, že konkrétně tenhle má švýcarskou SPZ), tohle se prodávalo normálně i u nás, celým názvem je to Renault Scénic RX4 aha, vidíš. Já na to čuměl jak puk a říkal jsem mu, že jsem to ještě neviděl. No a on mi říkal, že je možné, že se to prodávalo jen ve švýcarsku, tam prej se skoro nic jinýho než čtyřkolky dost dobře neuchytí. Prostě čtyřkolky tam jsou hodně populární.
Září 7, 200816 r to 'FUGAS' to se ani nedivím, že byl kolem nich taký rozruch, když si pánové po Praze takle zařádili..... http://www.novinky.cz/clanek/148958-video-...m-h-jde-to.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.