zabiak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Václavák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 To je primo 21.8, coz? Sem se tam taky chystal, ted uz tam toho tolik neni, i kdyz vystava jeste jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 jedno cabrio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 a ještě jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 trochu historie, to by se mi líbilo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Polská ekologická Městská policie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 nádherný kočár, ty kotoučovky mne dostaly...:-) Hlavně na mne koukali jak na blba, že si je fotím a nechci se projet..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Krysarr: jj přesně Ale když se tam lidi fotili z těma vojákama tak jsem si řikal, aby si to ti turisti nepřebrali trošku jinak. Mělo by tam být venku nějaké anglické info nebo fotky objetí. Editováno: 4. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 trochu historie, to by se mi líbilo..:-)Proč to tak dok----l.Mně by se totaky líbilo,ale v originále.Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 to není do**** je to moc povedený zrenovovaný autíčko do lehkýho tuningu.. týpek je kousek od Turnova a je dost v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 hehe asi isiel z geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 chutovecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Combicko sa u nas casto nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 toto uz ma skoro kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Velice zajmavej střešní box: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Combicko sa u nas casto nevidi Moc hezky nozicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Narazil jsem na dva zaímavý Hummery. první: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 druhej: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 někomu na autě hold nesejde, a proto mu je jedno jak parkuje. Pak Fiátek v novém kabátě a naposled jeden Scénik v provedení pro švýcarský trh. Zkrátka 4x4, to jsem neměl tušení, že vůbec existuje. Je to obchodního partnera, vevnitř v kůži. Ty černý plasty kolem auta jsou šílený. Ze zadu je to zajímavý, ale zbylý tři pohledy děs. Leze se do toho jak do traktoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Na tom scéniku není nic švýcarskýho (teda kromě toho, že konkrétně tenhle má švýcarskou SPZ), tohle se prodávalo normálně i u nás, celým názvem je to Renault Scénic RX4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Dneska jsem se byl projít po Praze a tohle jsem ulovil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Pak jsem narazil na tyhle krasavce, byl okolo nich docela rozruch, takže byl dost problém je vyfotit tak, aby nikdo nezacláněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Nejhezčí z nich byl tenhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Na tom scéniku není nic švýcarskýho (teda kromě toho, že konkrétně tenhle má švýcarskou SPZ), tohle se prodávalo normálně i u nás, celým názvem je to Renault Scénic RX4 aha, vidíš. Já na to čuměl jak puk a říkal jsem mu, že jsem to ještě neviděl. No a on mi říkal, že je možné, že se to prodávalo jen ve švýcarsku, tam prej se skoro nic jinýho než čtyřkolky dost dobře neuchytí. Prostě čtyřkolky tam jsou hodně populární. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 to 'FUGAS' to se ani nedivím, že byl kolem nich taký rozruch, když si pánové po Praze takle zařádili..... http://www.novinky.cz/clanek/148958-video-...m-h-jde-to.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.