Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic a silnic

krysarr

Doporučené příspěvky

Prodlouženej Excalibur nádhera, znám dva lidi co maj/měli originál jeden bílého, druhej modrýho a jsou to fakt krásný autíčka.

A v tý čajce všiml sis elektrickejch oken a autorádia s otočným laděním a mechanickou pamětí? Jednu měli na Barandově měli pod ní nosníky na plošinu pro kameramana na natáčení, že to má údajně nejjemnější automat (myslím 3kvalt) a vůbec není znát přeřazení. Když jsem tam jezdil do Fordu Beni tak jsem na ni vždy slintal, nádherný vozejtko na svou dobu... Jo vlastně říkali, že to je z poctivý oceli a váží to nevím kolik tun, tak proto to řadí tak jemně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak.Já pocházim z Kavkazu a žuju v Čechách od roku 1992.Svatba u nás je fakt masakr...ten kdo nezažil tak nepochopí.NIKDY.Prostě tam lidi žijou uplně jinak než tady a ten kdo tam chvilku žil tak ví o čem mluvím...

sem tam dělal na rekonstrukci divadelní technologie,mezi obyčejnýma lidima.to samý v roce 2005 ale v Novosibirsku,tam sem strávil 10 měsíců.Asi vím o čem mluvíš,trochu jsem se tam dostal i do rodin....

Odkaz ke komentáři

Na jedný křížovatce okolo nás projelo větší množství nových fiest, měli na oknech pořadová čísla, podle mě měl ford v Barceloně předváděčku pro novináře. Jinak se mi ta nová fiesta moc líbí, jedno z nejhezčích aut ve svojí třídě...

post-325-1222001303_thumb.jpg

post-325-1222001323_thumb.jpg

post-325-1222001341_thumb.jpg

Editováno: , autor: FUGAS
Odkaz ke komentáři

Na jedný křížovatce okolo nás projelo větší množství nových fiest, měli na oknech pořadová čísla, podle mě měl ford v Barceloně předváděčku pro novináře. Jinak se mi ta nová fiesta moc líbí, jedno z nejhezčích aut ve svojí třídě...

Len je to Ford :feve: takže nič extra :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...