Listopad 28, 200816 r Takhle to vypada kdyz prijedu k pritelkyni a to tam nejsou jeste zadny pribuzny nebo znamy :-) Mame radi Skodovy no...
Listopad 29, 200816 r Můj úlovek ze včerejší noci - nic moc kvalita, je to z mobilu a ještě za tmy, ale určitě poznáte, co to je P.S: V Americe jsem nebyl
Listopad 29, 200816 r Co jsem se ptal, tak to má být výmysl majitele jedné poměrně velké firmy u které tento kruhový objezd stojí
Listopad 30, 200816 r Takovouhle krásně čistou Fábii sem včera potkal v Liberci http://frigo.hofyland.cz/Sn%edmek%20092_resize.jpg Upraveno Listopad 30, 200816 r od theFrigo
Listopad 30, 200816 r take jsem tamo pred tydnem projizdel kolem te sochy a cumel jsem jak pero.nevym ktereho vola toto mohlo napadnout
Listopad 30, 200816 r Takovouhle krásně čistou Fábii sem včera potkal v Liberci Škoda, že jak je KRÁSNĚ čistá, tak neníi tak KRÁSNÁ Mně se fakt nová Fabie nelíbí, já nevím proč, ale ne. Ale je opravdu pěkně čistá na tohle počasí a asi v Liberci bude ještě oproti Praze mokro, že?
Listopad 30, 200816 r Můj úlovek ze včerejší noci - nic moc kvalita, je to z mobilu a ještě za tmy, ale určitě poznáte, co to je P.S: V Americe jsem nebyl To vím kde je(bohužel), jsem se smál málem ještě ve Vyškově
Listopad 30, 200816 r Myslím, že to je celkem raritka, hlavně díky své velikosti a umístění Ono je zajímavý i to, že je na otočným podstavci - někdo si s ní dal pořádnou prácičku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.