vittorio Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 no tak to je jak u ns pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Takhle to vypada kdyz prijedu k pritelkyni a to tam nejsou jeste zadny pribuzny nebo znamy :-) Mame radi Skodovy no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Skoda ze to upne vpredu neni fabie, to by pak bylapekna modelova rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 na Fabie už asi nezbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Můj úlovek ze včerejší noci - nic moc kvalita, je to z mobilu a ještě za tmy, ale určitě poznáte, co to je P.S: V Americe jsem nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 bože, kdo to proved? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Co jsem se ptal, tak to má být výmysl majitele jedné poměrně velké firmy u které tento kruhový objezd stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 a kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Komořany, okres Vyškov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 heee Komorany tam jsem prodal Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Takovouhle krásně čistou Fábii sem včera potkal v Liberci http://frigo.hofyland.cz/Sn%edmek%20092_resize.jpg Editováno: 30. Listopad 2008, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 take jsem tamo pred tydnem projizdel kolem te sochy a cumel jsem jak pero.nevym ktereho vola toto mohlo napadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Takovouhle krásně čistou Fábii sem včera potkal v Liberci Škoda, že jak je KRÁSNĚ čistá, tak neníi tak KRÁSNÁ Mně se fakt nová Fabie nelíbí, já nevím proč, ale ne. Ale je opravdu pěkně čistá na tohle počasí a asi v Liberci bude ještě oproti Praze mokro, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 presne jak rikas,mokro tu je, tak snad proto ta cista zluta uplne bila do oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Můj úlovek ze včerejší noci - nic moc kvalita, je to z mobilu a ještě za tmy, ale určitě poznáte, co to je P.S: V Americe jsem nebyl To vím kde je(bohužel), jsem se smál málem ještě ve Vyškově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Myslím, že to je celkem raritka, hlavně díky své velikosti a umístění Ono je zajímavý i to, že je na otočným podstavci - někdo si s ní dal pořádnou prácičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 ...co k tomu dodat !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 no commnet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Je to kaufland Karolina???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 skuste vy tak zaparkovat auto čo to urobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 asi nějaká mula či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 čo človek dokáže urobiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 to teda nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Je to kaufland Karolina???? Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ti tam stoji casto. Jezdi pro kapsare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.