Martyp Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Takhle to vypada kdyz prijedu k pritelkyni a to tam nejsou jeste zadny pribuzny nebo znamy :-) Mame radi Skodovy no... To mi pripomina situaci,kdyz se sejde i nase familije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tak neco z Kuby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 To je ze včerejška. Cesta Praha - Ostrava. Hromadná nehoda na okraji Olomouce na silnici R35 270.5 km. Čekal jsem tam jen 2 hodiny. Ke koloně jsem se připojil hned ze začátku a bez šrámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 baurak: hezzzký, stačí kouknout o ostrov vedle do Dominikánský republiky a tam nic takovýho není vidět :-( ale viděl jsem tam jednu oktávku :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 No já jsem v Dominikáně potkal Škodovek docela dost,ale vyfotil jsem jenom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 baurak: to je prostě paráda přesně takový mám rád úlovky z ulic - na takové ulici bych seděl od rána do večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Baurak- na tý první fotce.. vzadu.. to je žigul né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Baurak- na tý první fotce.. vzadu.. to je žigul né? jj také bych to viděl tak, na 2105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 ...no podľa tej masky by to mala byť 2107 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 a na té druhé zase v pozadí Moskvič se zvedlou kapotou, myslím že se jmenoval Aleko, nebo tak nějak. Viděl jsem takovej krásnej dokument, jak se na Kubě potkávají hodně jak americký auta, tak ruský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 jj Moskvicu tam bylo hodne a i nejaky fiaty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Pan ridic a jak stekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tenhle se očividně bojí o lak. Má to kolem dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 už jste to někdo viděl na OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 mole.first: konečně máš trochu přehled co VRBIC: kua to je dost dobrý!!! něco takovýho kdyby se dělalo na Fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 už jste to někdo viděl na OII ? Myslim ze po Havaku tu neco podbneho jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Podle me je to naprosto hrozny ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Je to hnus velebnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 taky se mi to teda moc nelíbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 me zas jo.. diodove svetla sou fajn..a kdyby na ne skodofka přešla.. tak by to bylo super..ale musela by se jjeste doladit..ale na zacatek je to myslím good... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Diodová světla jsou opravdu fajn,ale tyhle by potřebovali jó hodně doladit.Je vidět ,že je předvánoční čas tohle opravdu připomíná vánoční stromeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Felicie s dvojitým výfukem všimněte si,jak má obě koncovky symetricky křivě vsak ked tam ma sestvalec tak preco nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Diody jsou uzasna vec, ale tohle je tuzing velebnosti Kdyz uz, tak komplet svetla, ale to by zas svitilo jako krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tohle je fakt moc - to nééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.