Prosinec 10, 200816 r Takhle to vypada kdyz prijedu k pritelkyni a to tam nejsou jeste zadny pribuzny nebo znamy :-) Mame radi Skodovy no... To mi pripomina situaci,kdyz se sejde i nase familije...
Prosinec 10, 200816 r To je ze včerejška. Cesta Praha - Ostrava. Hromadná nehoda na okraji Olomouce na silnici R35 270.5 km. Čekal jsem tam jen 2 hodiny. Ke koloně jsem se připojil hned ze začátku a bez šrámu.
Prosinec 10, 200816 r baurak: hezzzký, stačí kouknout o ostrov vedle do Dominikánský republiky a tam nic takovýho není vidět :-( ale viděl jsem tam jednu oktávku :-))
Prosinec 10, 200816 r baurak: to je prostě paráda přesně takový mám rád úlovky z ulic - na takové ulici bych seděl od rána do večera
Prosinec 10, 200816 r Baurak- na tý první fotce.. vzadu.. to je žigul né? jj také bych to viděl tak, na 2105
Prosinec 11, 200816 r a na té druhé zase v pozadí Moskvič se zvedlou kapotou, myslím že se jmenoval Aleko, nebo tak nějak. Viděl jsem takovej krásnej dokument, jak se na Kubě potkávají hodně jak americký auta, tak ruský
Prosinec 11, 200816 r mole.first: konečně máš trochu přehled co VRBIC: kua to je dost dobrý!!! něco takovýho kdyby se dělalo na Fabku
Prosinec 11, 200816 r me zas jo.. diodove svetla sou fajn..a kdyby na ne skodofka přešla.. tak by to bylo super..ale musela by se jjeste doladit..ale na zacatek je to myslím good...
Prosinec 12, 200816 r Diodová světla jsou opravdu fajn,ale tyhle by potřebovali jó hodně doladit.Je vidět ,že je předvánoční čas tohle opravdu připomíná vánoční stromeček.
Prosinec 12, 200816 r Felicie s dvojitým výfukem všimněte si,jak má obě koncovky symetricky křivě vsak ked tam ma sestvalec tak preco nie
Prosinec 12, 200816 r Autor Diody jsou uzasna vec, ale tohle je tuzing velebnosti Kdyz uz, tak komplet svetla, ale to by zas svitilo jako krava
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.