CorradoVR6 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 uz bolo zavrete:(... a nebolo to DBS ale DB9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak dnes sem vyrazil s rodinkou na vejlet a todle me zaujalo asik byly v limbu a nebo meli v patach scherify Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Je to focene mobilem takze nic moc kvalita a myslim ze nejsem prvni kterej to zahlid myslim ze uz tam chvilku stoji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 uz bolo zavrete:(... a nebolo to DBS ale DB9 Hehe, ja uz na tom svym pracovnim pseudomonitoru nebudu na ty fotky koukat, prislo mi, ze to ma bily svetla, ted doma na velkym a hlavne kvalitnim vidim, ze jsou cerveny Ale ono je to vcelku jedno, obe jsou krasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 su su :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 DBS ma jeste trochu jinou prdelku, difuzor vetsi ale i DB9 je kus jinak krasnej vozovej parcik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 toto mi dnes poslal kamarád.. fotomontáž to prý není, je to jediný vyrobený kus..... pokud to už znáte tak se omlouvám Po Mladé Boleslavi to mužeš potkat celkem často, chlapi v Česaně to maj jako služebák ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Tak mi to bylo řečeno ano..jsem na to koukal jak puk ale jsem rád, že jsem nedostal pojeb za to že to je fotomontáž, já tomu nevěřil že takové auto jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Zatracene, pred chvili nez sem prijel dom, me "pronasledovala" Audi R8 cerna z koliste do centra a pak zmizela, ale musi se nechat pan jel predpisove coz s timhle autem jde docela ztezka ale krasnaaaaaa proste byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Sorry musim sem dat jedno foto z netu, ac je to ulovek z ulice, ale ne muj ... pac je to pro prezidenta : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jsem nevěděl, že někdo ještě používá volhu jako taxi, jsem si říkal, jestli to není nějaká recese pro turisty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Autotip připravuje test nové sedmičky, fotili jí u hradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nemaj na tom na spravny otestovani jizdnich vlastnosti letni gumy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Spolujezdec v tom bawu ma peknou cepici !!! NO.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Sorry musim sem dat jedno foto z netu, ac je to ulovek z ulice, ale ne muj ... pac je to pro prezidenta : Trapný, takovejch peněz a klíčky jak od škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ...tak aspon ty klice mam taky. takovy koste pro carodejnice dle foto ...a ted vazne: ty kola sou humpl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tý jo Paris, její peníze miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nema podprdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 auta podprdy nenosia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 To pink auto je krasny, to koste co u toho stoji je jedno z nejvetsich, tedy po Hanychove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ou jééé souhlas kápl si na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Toz ja myslim ze je sikovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 šikovná na to jak ze sebe dělat hloupou?? to ona bude šikovná a moc... koukni.... http://www.stream.cz/video/12/34168-agata-8-moje-prsa http://www.stream.cz/video/12/142463-agata...kondom-a-nevera http://www.stream.cz/video/12/198957-agata...yna-za-volantem poslední video je vážně best!!!! JSOU TO TAKOVÝ PÍ..I PARDÓÓÓÓN ZA ODBOČENÍ OD TÉMATU...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Šikovná je, hlavně jak si rozbila bradu v Praze, bylo to po V.I.P.sku kuwa já to myslel na Paris, perníkář mě předběhl, a vyznělo to jako že to patří Agátě. Editováno: 23. leden 2009, autor: lukynodc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.